WOW Russificeren

Inhoudsopgave:

WOW Russificeren
WOW Russificeren

Video: WOW Russificeren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Турнир MDI LST — 1-й день 2023, Januari-
Anonim

Voor software Russification zijn er speciale hulpprogramma's die systeembestanden vervangen. World of Warcraft is ook hier geen uitzondering. Het kan op verschillende manieren in het Russisch worden vertaald.

WOW russificeren
WOW russificeren

Het is nodig

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Installeer World of Warcraft opnieuw. Download hiervoor de aanvankelijk Russified-distributiekit van dezelfde versie die op uw computer is geïnstalleerd. Sla spelbestanden op in een aparte map op je computer, niet geassocieerd met World Of Warcraft.

Stap 2

Open daarna het configuratiescherm van uw computer en ga naar het menu Programma's toevoegen/verwijderen. Wacht tot de lijst is opgebouwd en zoek het bijbehorende spel in de tweede helft ervan. Selecteer het en klik op de knop "Verwijderen" aan de rechterkant.

Stap 3

Volg de instructies in de menu-items om World Of Warcraft te verwijderen. Als u wordt gevraagd om aangepaste bestanden te bewaren, bewaar ze dan. Start je computer opnieuw op. Installeer de Russische versie erop. Dit is veel handiger dan het gebruik van patches, omdat de prestaties in dit geval merkbaar hoger zijn.

Stap 4

Gebruik het downloaden van patches voor de Russificatie van het spel World of Warcraft. Ze zijn beschikbaar in verschillende versies - voor volledige Russificatie, voor het vertalen van menu-items, voor het vertalen van basisspelfuncties, enzovoort.

Stap 5

Let bij het kiezen van een patch ook op de huidige versie van het spel, want bij het installeren van de verkeerde software kunnen er conflicten ontstaan ​​en kan het programma onjuist worden beëindigd met verlies van gebruikersgegevens.

Stap 6

Nadat u een geschikte crack hebt gedownload, pakt u de bestanden uit en controleert u ze op virussen. Start het daarna en selecteer de map van je World Of Warcraft-spel, het kan zich in Program Files, Games of een andere map op je computer bevinden.

Stap 7

Klik op de uitvoering van het Russificatieproces. Het is het beste om de werkende configuratie van je spel eerder op te slaan, om in de toekomst de gepasseerde fase niet te verliezen. Om dit te doen, maakt u eenvoudig een kopie van uw opgeslagen gamebestanden in een niet-World Of Warcraft-map op uw harde schijf.

Populair per onderwerp