Hoe Territorium Te Beschermen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Territorium Te Beschermen In Minecraft
Hoe Territorium Te Beschermen In Minecraft

Video: Hoe Territorium Te Beschermen In Minecraft

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Minecraft Pocket Edition - Survival Mode - Indonesia Gameplay 2023, Januari-
Anonim

Je kunt je gebouw beschermen tegen vernietiging door vijandige mobs (anders - monsters) of andere spelers in Minecraft, als je je aan een bepaalde reeks opdrachten houdt. Je kunt de regio ook beschermen tegen bijvoorbeeld het doden van PvP (speler versus speler).

Hoe territorium te beschermen in minecraft
Hoe territorium te beschermen in minecraft

instructies:

Stap 1

Om een ​​gebied te selecteren, pak je een houten bijl, die kan worden gemaakt of verkregen met het // toverstaf-commando.

Stap 2

Markeer het 1e punt van de balk met de linkermuisknop en markeer vervolgens het 2e punt van de balk met de rechtermuisknop. Gebruik het commando // expand vert om een ​​gebied van gesteente tot hemel te bestrijken.

Stap 3

Om een ​​regio te maken met de naam, bijvoorbeeld voorbeeldregio, en eigendom van speler1 en speler2, voert u het commando /regio definieer voorbeeldregio speler1 speler2 in. Deze regio (privé) kan worden bewerkt door spelers player1 en player2.

Stap 4

Om je regio te beschermen tegen spawnende mobs, voer je het commando / regiovlag voorbeeld-regio mob-spawning weigering in, van de vernietiging van de klimplant - / regiovlag voorbeeld-regio klimplant-explosie weigeren, van PvP-doden - / regiovlag voorbeeld-regio pvp ontkennen.

Stap 5

U kunt bovendien berichten voor begroetingen en tot ziens aanpassen, een verbod invoeren om de regio binnen te komen als u niet de eigenaar bent en ook een gedeeltelijk verbod (voor bepaalde kamers) op de ingang instellen.

Stap 6

Voor het begroetingsbericht voert u het commando / regiovlag voorbeeld-regio begroeting in, voor het afscheidsbericht typt u / regiovlag voorbeeld-regio vaarwel.

Stap 7

Je kunt de toegang tot een regio weigeren voor alle spelers behalve eigenaren en leden door het commando / regiovlag voorbeeld-regio-invoer weigeren in te voeren.

Stap 8

Dus je hebt alle spelers verbannen om je huis binnen te komen, en nu wil je je vrienden toestaan ​​om binnen te komen. Het / region addmember example-regio playername commando zal hierbij helpen. Onthoud echter dat leden je huis kunnen breken, dus voeg geen onbetrouwbare vrienden toe.

Stap 9

Om uw huis te beschermen tegen brandstichting, moet u de brandverspreidingsvlag instellen met het volgende commando: / region example-region fire-spread deny.

Stap 10

U kunt doen in de regio subregio. Je hebt bijvoorbeeld een huis dat je vrienden en iedereen mag bezoeken, maar er is daar één kamer waar je niemand binnen wilt laten. Maak een regio, stel de vlag voor geen invoer in en geef vervolgens aan dat deze regio zich in een andere bevindt. Het / region parent secret-room example-regio commando zal je hierbij helpen. In dit voorbeeld bevindt de subregio van de geheime ruimte zich in de voorbeeldregio.

Populair per onderwerp