Hoe Territorium Te Privatiseren In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Territorium Te Privatiseren In Minecraft
Hoe Territorium Te Privatiseren In Minecraft

Video: Hoe Territorium Te Privatiseren In Minecraft

Video: How to Create a Country in Minecraft! 2022, November
Anonim

In het multiplayer Minecraft-spel in de kubuswereld staat de speler niet alleen en daarom kunnen er pogingen worden ondernomen op zijn eigendom. Om persoonlijke spullen te beschermen, moeten ze worden vergrendeld. Als je niet weet hoe je een territorium in Minecraft moet privatiseren, moet je erachter komen zodat andere spelers het tijdens het spel verworven eigendom niet stelen en bederven.

Hoe territorium te privatiseren in minecraft
Hoe territorium te privatiseren in minecraft

Waarom territorium privatiseren in Minecraft

Als je een huis hebt gebouwd, veel verschillende materialen hebt verkregen en verzameld, alles hebt geïnstalleerd wat je nodig hebt voor het leven, bijvoorbeeld een bed, een tv en andere interessante objecten, dan is het niet meer dan normaal dat je ze wilt beschermen tegen de aanvallen van andere spelers.

Het is erg belangrijk om niet alleen de veiligheid van het huis te waarborgen, maar ook om het openen van kisten en diefstal van diamanten te voorkomen. Dit alles kan natuurlijk worden verborgen, omgeven door vallen, en woningen kunnen op een moeilijk bereikbare plek worden gebouwd. Maar de meest effectieve methode van bescherming is de privatisering van gebieden.

Wat je nodig hebt om territorium in Minecraft te privatiseren

Om iets te vergrendelen, heb je een bijl nodig. Om het te maken, moet je drie planken in het knutselvenster in de linkerbovenhoek plaatsen en twee stokjes in de middelste cel en de cel eronder. Dit zal je helpen een houten bijl te maken. Maar als u de planken vervangt door kasseien, goud of diamanten, kunt u respectievelijk stenen, gouden of diamanten gereedschappen krijgen.

Hoe territorium te privatiseren in Minecraft

Om een ​​privé uit te voeren, moet u de geschatte grootte bepalen van het gebied dat u privé wilt maken. U moet naar het startpunt van het te privatiseren gebied gaan en met de linkermuisknop op het gemarkeerde blok klikken zodat het opschrift "First position set" op het scherm verschijnt. Vervolgens moet u naar het volgende punt van de privé gaan en op de rechtermuisknop klikken. U moet ook de bovenste en onderste punten selecteren.

Minecraft heeft speciale commando's waarmee je het territorium kunt privatiseren. Dus / region definition (/ region reddefine) wordt gebruikt om de privézone te wijzigen. De /regio claim maakt het mogelijk om een ​​regio aan jezelf toe te kennen. / Regio selecteren wordt gebruikt om een ​​regio te selecteren. Om informatie over het in beslag genomen gebied te bekijken, moet u / regio-info invoeren.

Vergrendelde objecten kunnen niet alleen door jou worden gebruikt, maar ook door je vrienden in Minecraft. De opdracht / region addowner (/ region removeowner) - hiermee kunt u de eigenaren van de regio wijzigen. Door een vriend aan deze lijst toe te voegen, kun je hem precies dezelfde rechten geven als jij. Je kunt / regiolijst typen om een ​​lijst te zien van alle gebieden die je hebt ingenomen.

U kunt de hoogte van het gegrepen gebied wijzigen met het // expand-commando. Om de hoogte en diepte van de privé te selecteren, moet u het juiste aantal blokken invoeren en om de richting te bepalen, gebruikt u de Engelse woorden down - down, up - up. U kunt een privé verwijderen door de zin / regio verwijderen. in te voeren

Dus, nadat je hebt geleerd hoe je territorium in Minecraft kunt privatiseren, kun je veilig prachtige huizen bouwen, de rijkdommen die je erin hebt verkregen verbergen en kisten sluiten voor buitenstaanders. En u kunt ook samenwerken met vrienden en zorgen voor het gemeenschappelijk gebruik van de afgesloten zones.

Populair per onderwerp