Counter Strike Instellen Voor Online Spelen

Inhoudsopgave:

Counter Strike Instellen Voor Online Spelen
Counter Strike Instellen Voor Online Spelen

Video: Counter Strike Instellen Voor Online Spelen

Video: How to Play CounterStrike Condition Zero and 1.6 Multiplayer with Friends 2022, November
Anonim

Counter-Strike is de meest populaire online first-person esports-game gewijd aan de strijd tegen terroristen door speciale troepen. Het voordeel van het spel is dat je voor elk kamp zowel in single player mode als met echte tegenstanders via internet kunt spelen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de parameters voor online spelen te configureren.

Counter Strike instellen voor online spelen
Counter Strike instellen voor online spelen

Het is nodig

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - Counter-Strike-spel;
  • - het Garena-programma.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw computer is verbonden met internet. Start het Counter-Strike-spel op je computer. Zoek het item "Netwerkspel" in het hoofdmenu van het spel en klik erop. Selecteer in het geopende submenu het gewenste tabblad - "Internet" of "Lokaal netwerk".

Stap 2

Open de speelkamer. Selecteer een kaart om te passeren. Alle kaarten in Counter-Strike zijn verdeeld volgens de uitgevoerde taken, afhankelijk van het team (terroristen of speciale troepen).

Stap 3

Ga na het selecteren van een kaart naar het tabblad "Spel". Stel in detail alle parameters van de aankomende game in volgens de items van het voorgestelde menu. Nadat u alle noodzakelijke wijzigingen in de spelparameters hebt aangebracht, drukt u op de knop "Start". De creatie van uw server is voorbij en u bent in het spel.

Stap 4

Speel Counter-Strike met de veelzijdige GG Client, ook wel Garena genoemd. Het wordt gratis verspreid op internet en kan met elke webbrowser worden gedownload.

Stap 5

Installeer Garena op uw computer volgens de instructies die tijdens het installatieproces verschijnen. Maak voor het gemak een snelkoppeling naar het programma op het bureaublad. Start Garena, voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u hebt gebruikt bij het registreren op de site.

Stap 6

Nadat je de lijst aan de linkerkant hebt ingevoerd, selecteer je het spel Counter-Strike 1.6 en de locatie "Europa" (Europa), aangezien er een "Russische kamer" is. Configureer de client door in de rechterbovenhoek van het menu Instellingen te klikken. Selecteer Counter-Strike 1.6 in het venster Spelinstellingen.

Stap 7

Klik daarna op de knop "Bladeren" en ga naar de map met het spel Counter-Strike 1.6 op uw pc, selecteer daar de snelkoppeling hl en klik op de knop "Openen". Schrijf in de regel "Launch Parameters" een invoer van het formulier: -game cstrike en klik op OK.

Stap 8

Start het spel met behulp van de client. Wanneer onderaan een groot chatvenster verschijnt, staat er een Start-knop boven de knop Verzenden. Klik erop en geniet van een gratis online game.

Populair per onderwerp