Uw Computer Instellen Voor Online Gamen Online

Inhoudsopgave:

Uw Computer Instellen Voor Online Gamen Online
Uw Computer Instellen Voor Online Gamen Online

Video: Uw Computer Instellen Voor Online Gamen Online

Video: Uw Computer Instellen Voor Online Gamen Online
Video: Zo bouw je jouw eigen gaming pc 2024, April
Anonim

Mee eens, het is veel prettiger om het spel met echte spelers te spelen - bijvoorbeeld buren bij de ingang of collega's op het werk. Om online te kunnen spelen, moet niet alleen het spel zelf online zijn, maar moet je computer ook bepaalde eigenschappen hebben. Allereerst zijn dit efficiënte netwerkdiensten en werkende netwerkapparatuur.

Uw computer instellen voor online gamen online
Uw computer instellen voor online gamen online

instructies:

Stap 1

Verbind uw computer met het netwerk als u dit nog niet eerder hebt gedaan. Om dit te doen, heb je een netwerkkaart nodig (in moderne computers is deze ingebouwd in het moederbord) en op zijn minst een patchkabel naar de dichtstbijzijnde switch. Als je geen ingebouwde kaart in je pc hebt, neem dan contact op met een gespecialiseerd computercentrum, waar je alle materialen krijgt. Laptops hebben meestal ingebouwde netwerkkaarten.

Stap 2

Controleer uw netwerkverbinding. Start de "Network Neighborhood"-service of het Netwerkcentrum als u Windows 7 gebruikt. De snelkoppeling voor de netwerkverbinding moet actief zijn en ondertekend zijn met "Verbonden". Als u een USB-modem heeft, maakt deze verbinding wanneer u op de knop "Verbinden" drukt. Standaard glasvezelmodems worden automatisch aangesloten wanneer de computer wordt aangezet.

Stap 3

Voer de benodigde instellingen voor de netwerkadapter in - uw interne netwerk IP-adres, standaard gateway, subnetmasker. Schakel Windows Firewall uit en vertel uw antivirussoftware dat de netwerkverbinding betrouwbaar is. Controleer of de netwerkverbinding werkt door vanaf een andere computer op het lokale netwerk naar een geopende map op uw computer te gaan. Als je gegevens naar elkaar kunt overdragen via het netwerk, dan is je computer klaar om via het netwerk te spelen.

Stap 4

Als uw computer niet correct is geconfigureerd of niet-werkende software heeft - een besturingssysteem met beschadigde systeembestanden en aanhoudende fouten, moet u er rekening mee houden dat u niet via het netwerk kunt spelen. Het spel "vertraagt" en je wordt gemakkelijk omzeild in het spel door andere deelnemers.

Aanbevolen: