Hoe Guild-2 Online Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Guild-2 Online Te Spelen
Hoe Guild-2 Online Te Spelen

Video: Hoe Guild-2 Online Te Spelen

Video: Hoe Guild-2 Online Te Spelen
Video: Обзор игры: The Guild II "Renaissance" 2024, Mei
Anonim

"Guild-2" is een virtuele emulator van de Middeleeuwen. De game heeft tienduizenden fans over de hele wereld. Hoe speel je Guild 2 online met MMO RPG-fans? Hoe vind je waardige tegenstanders?

Hoe Guild-2 online te spelen
Hoe Guild-2 online te spelen

instructies:

Stap 1

Download het spel. U kunt "Guild-2" volledig gratis vinden op de officiële website. Afhankelijk van de snelheid van uw verbinding kan het downloaden van een bestand 30 minuten tot 3-4 uur duren.

Stap 2

Installeer het spel "Guild-2" op je computer. Start het, ga naar het gedeelte "Online spelen". Je komt terecht op de standaard server The Gueld 2. Deze wordt voornamelijk gespeeld door vertegenwoordigers uit het buitenland (VS, VK, Japan).

Stap 3

Je kunt verbinding maken met een bestaande game of je eigen game maken. Selecteer een kamer (Open kamer) om verbinding te maken met de gameplay. Je wordt gevraagd om een personage en clan te kiezen, en je wordt ook aangeboden om vertrouwd te raken met de geschiedenis van het spel. De chat in "Guild-2" wordt geopend met de sneltoets Ctrl + Z, een aparte dialoog - Ctrl + D. Zoals hierboven vermeld, kun je op de standaard gameserver Engelssprekende gamers vinden - je moet met hen communiceren in Engels.

Stap 4

Als je een geheel nieuwe game wilt maken, selecteer je het tabblad Ruimte maken. Je wordt gevraagd om een kaart, mogelijke karakters, het aantal clans en een scenario te kiezen. Opmerking: Ervaren spelers nemen zelden deel aan door rookie gemaakte kamers.

Stap 5

Op de Arena.net website kun je lid worden van de grootste community van Guild-2 fans. Selecteer het menutabblad Server toevoegen, kopieer het IP-adres van de community van belang. Voeg nu de ontvangen informatie toe aan het Open Room item, in het Change IP veld. Dit brengt je van de standaard Guild-2-server naar de Arena-server, waar je Russisch sprekende gamers kunt vinden.

Aanbevolen: