Hoe Automatische Updates Van Windows 7 Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Automatische Updates Van Windows 7 Te Verwijderen
Hoe Automatische Updates Van Windows 7 Te Verwijderen

Video: Hoe Automatische Updates Van Windows 7 Te Verwijderen

Video: How to Completely Disable Windows Update (Windows 7) 2022, December
Anonim

Standaard werken de Windows OS-instellingen automatisch het systeem, de stuurprogramma's en andere plug-ins bij. Dit is een handige functie, maar in sommige gevallen wilt u deze misschien uitschakelen. De computer is bijvoorbeeld niet verbonden met internet en u bent het beu om het systeemverzoek om elke keer te updaten te sluiten, of uw internetsnelheid is laag en automatische updates nemen mogelijk niet al het verkeer op tijd op.

Hoe automatische updates van Windows 7 te verwijderen
Hoe automatische updates van Windows 7 te verwijderen

Het is nodig

Windows-computer

instructies:

Stap 1

Verbreek uw internetverbinding. Dit moet u doen als u per ongeluk het downloaden van updates activeert. Klik op het netwerkpictogram in het systeemvak van de taakbalk en open de link "Netwerkcentrum". Selecteer hier het item "Adapterinstellingen wijzigen", klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van de netwerkverbinding en klik op het opschrift "Uitschakelen". Nu kunt u de OS-update-instellingen veilig wijzigen.

Stap 2

Ga naar het hoofdmenu "Start" en selecteer de sectie "Configuratiescherm". Zoek en voer de module Windows Control Center uit. Als dit item niet in het venster staat dat verschijnt, ga dan naar het gedeelte "Systeem en beveiliging". Als gevolg hiervan ziet u een venster met informatie over geïnstalleerde en gedownloade updates, evenals secties met verschillende instellingen.

Stap 3

Selecteer "Instellingen configureren". Zoek het gedeelte 'Belangrijke updates' met een vervolgkeuzelijst. Klik erop en selecteer de opdracht "Niet controleren op updates (niet aanbevolen)". Hierdoor zal het systeem niet automatisch updates zoeken, downloaden en installeren.

Stap 4

Als je een internetverbinding hebt, is het beter om het item "Zoeken naar updates, maar de beslissing om te downloaden en te installeren" te selecteren. In dit geval zal het updatecentrum geen verkeer in beslag nemen, maar u alleen informeren dat het systeem kan worden bijgewerkt. In dit geval neemt u de beslissing om zelf te downloaden en te installeren.

Stap 5

Schakel de selectievakjes "Aanbevolen updates" en "Wie kan updates installeren" uit. Als gevolg hiervan kan alleen een computergebruiker met beheerdersrechten updates installeren en worden alle gedownloade bestanden onderverdeeld in aanbevolen en belangrijke.

Stap 6

Klik op de knop "Ok" om de instellingen van het updatecentrum op te slaan en start de computer opnieuw op zodat ze in het register worden geregistreerd. Daarna kunt u de internetverbinding weer inschakelen.

Populair per onderwerp