Automatische Software-updates Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Automatische Software-updates Uitschakelen
Automatische Software-updates Uitschakelen

Video: Automatische Software-updates Uitschakelen

Video: Automatische Software-updates Uitschakelen
Video: Automatische Update Uitschakelen 2024, Mei
Anonim

De oplossing voor het probleem van het uitschakelen van automatische updates van een willekeurig geselecteerd programma is om het item "Automatisch bijwerken uitschakelen" in het menu "Instellingen" te gebruiken. Het uitschakelen van automatische updates voor het Microsoft Windows-besturingssysteem wordt hieronder besproken.

Automatische software-updates uitschakelen
Automatische software-updates uitschakelen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren om de automatische updatefunctie in het Microsoft Windows-besturingssysteem uit te schakelen.

Stap 2

Selecteer "Security Center" en vouw de link "Windows Update" uit.

Stap 3

Selecteer het knooppunt Instellingen configureren in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster Updatecentrum dat wordt geopend en gebruik het item Niet controleren op updates (niet aanbevolen) in de vervolgkeuzelijst van het gedeelte Belangrijke updates

Stap 4

Druk op de OK-knop om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen en terug te keren naar het hoofdmenu "Start" om de bewerking uit te voeren om de wuauclt.exe-service uit te schakelen, die verantwoordelijk is voor de frequentie van het controleren op systeemupdates.

Stap 5

Vouw de link Configuratiescherm uit en ga naar Prestaties en onderhoud.

Stap 6

Selecteer het item "Administrative Tools" en open het knooppunt "Computerbeheer" door te dubbelklikken met de muis.

Stap 7

Selecteer de groep "Services en toepassingen" in het linkerdeelvenster van het nieuwe dialoogvenster en vouw deze uit door op het pictogram "+" naast de rij van de geselecteerde groep te klikken

Stap 8

Selecteer het item "Services" en dubbelklik op het knooppunt "Automatische updates" in het rechterdeelvenster van het dialoogvenster "Computerbeheer".

Stap 9

Ga naar het tabblad "Algemeen" van het dialoogvenster "Automatische updates" dat wordt geopend en klik op de knop "Stoppen" in de regel "Status"

Stap 10

Selecteer Uitgeschakeld in het vervolgkeuzemenu Opstarttype en klik op OK om de opdracht uit te voeren.

Stap 11

Start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: