Automatische Updates Verwijderen

Inhoudsopgave:

Automatische Updates Verwijderen
Automatische Updates Verwijderen

Video: Automatische Updates Verwijderen

Video: How to turn off automatic updates in Windows 10 permanently 2022, December
Anonim

Soms vraagt ​​het besturingssysteem tijdens Windows-updates om een ​​schijf te plaatsen die de eigenaar van de computer niet heeft. En voor gebruikers van het getariefe internet brengen updates van het besturingssysteem kosten met zich mee.

Automatische updates verwijderen
Automatische updates verwijderen

instructies:

Stap 1

Microsoft Windows-updates worden op verschillende manieren uitgeschakeld, afhankelijk van de versie van het besturingssysteem, maar al deze methoden zijn vergelijkbaar. Laten we eens kijken naar twee hoofdmethoden voor het uitschakelen van automatische updates.

De eerste methode is geschikt voor Windows XP en Windows 2003: ga naar "Start" - "Instellingen" - "Control Panel" - "Administrative Tools" - "Services". Zoek in "Services" het tabblad "Automatische updates", selecteer de eigenschappen ervan en schakel "Opstarttype" uit.

Op sommige edities van Windows XP helpt de volgende methode om automatische updates te verwijderen: ga naar "Deze computer", klik met de rechtermuisknop ergens op het scherm, selecteer "Eigenschap". Ga naar het tabblad "Automatische updates" - "Uitschakelen" - "Toepassen".

De tweede methode om automatische updates uit te schakelen is geschikt voor Windows Vista en Windows 7: ga naar "Start" - "Configuratiescherm" - "Windows Update". Als u het updatecentrum niet ziet, schakelt u over van "categorieën" naar "pictogrammen". Klik in Windows Update in de linkerkolom op Instellingen configureren. Selecteer 'Niet controleren op updates' in de vervolgkeuzelijst op de pagina die wordt geopend. Schakel onderaan alle selectievakjes uit en laat de vakken "Aanbevolen updates" en "Microsoft Update" leeg en klik vervolgens op "OK".

Op sommige besturingssystemen met servicepacks (SP) is het uitschakelen van updates alleen niet voldoende. Hoe kunt u automatische updates op dergelijke pc's uitschakelen? Start de services.msc-service om alle updates uit te schakelen. Voer gewoon de naam in bij de zoekopdracht of in "Start" - "Uitvoeren". Zoek in het venster dat verschijnt de service "Windows Update" of "Update Services" en klik op de knop "Stop service". Na deze procedure worden er geen updates meer gedownload.

Populair per onderwerp