Hoe De Ping Te Verlagen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Ping Te Verlagen?
Hoe De Ping Te Verlagen?

Video: Hoe De Ping Te Verlagen?

Video: Hoe De Ping Te Verlagen?
Video: How to Ping | Amazing Football Tutorial | F2Freestylers 2024, Mei
Anonim

Kenners van online games, die al enkele jaren spelen, zijn een concept als hoge ping tegengekomen. Nieuwkomers in dit bedrijf letten niet op deze parameter van het spel en vermoeden soms niet eens dat het bestaat. Pogingen om ping te verminderen door nieuwelingen leiden altijd tot hetzelfde - de ping blijft hetzelfde.

Hoe de ping te verlagen?
Hoe de ping te verlagen?

Het is nodig

Half Open Limit Fix-software

instructies:

Stap 1

PING (ping) is een tijdsperiode waarin één informatiepakket wordt doorgegeven aan de serverzijde en terug. Hoe hoger deze snelheid, hoe meer latentie je ervaart tijdens het spelen. Een hoge ping is te vergelijken met een trage computer. Counter Strike-spelers maken zich het meest zorgen over ping. Een ping-vertraging van 100 eenheden (ongeveer een seconde) kan een grote impact hebben op het spel. In een seconde kun je meerdere spelers doden en neerschieten in CS 1.6.

Stap 2

Aangezien het spelen van CS 1.6 het oefenen van militaire operaties inhoudt, zijn er verschillende kaarten om missies te voltooien. Elke CS-server heeft zijn eigen kaart. Gebruik servers die zich dichter bij uw stad bevinden om de ping-snelheid te verlagen.

Stap 3

Als ping-problemen aanhouden en eerder regel dan uitzondering worden, bel dan de technische ondersteuning van uw ISP. In de regel is het probleem binnen korte tijd opgelost als er geen calamiteit aan de lijn is.

Stap 4

Tijdens het spelen kun je proberen alle programma's uit te schakelen die met internetverkeer kunnen werken. Een andere reden voor een aanhoudend hoge ping kan een slechte prestatie van uw netwerkkaart zijn. Controleer het visueel op zwartgeblakerde of beschadigde onderdelen.

Stap 5

Soms wordt een hoge ping veroorzaakt door een klein aantal open poorten. Gebruik het hulpprogramma Half Open Limit Fix om het aantal poorten te vergroten. Voer na het starten van het programma de waarde 100 in het veld "Nieuwe limiet" in en klik vervolgens op de knop "Wijzigingen aanbrengen in tcpip.sys". Nadat het systeem opnieuw is opgestart, wordt het aantal poorten verhoogd - u zult een tastbaar verschil merken.

Aanbevolen: