Een Elektronische Portemonnee Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Elektronische Portemonnee Verwijderen
Een Elektronische Portemonnee Verwijderen

Video: Een Elektronische Portemonnee Verwijderen

Video: Как снять счётчик тепла ista doprimo 3 с радиатора 2022, December
Anonim

Met online betalingssystemen kunnen gebruikers verschillende financiële transacties uitvoeren zonder het huis te verlaten. Tijdens het gebruik ervan kunnen echter vaak verschillende vragen rijzen, bijvoorbeeld hoe u een elektronische portemonnee kunt verwijderen.

Een elektronische portemonnee verwijderen
Een elektronische portemonnee verwijderen

instructies:

Stap 1

In het Yandex.Money-betalingssysteem wordt slechts één portemonnee aan één gebruiker toegewezen. Volg deze stappen om het te verwijderen. Open uw internetbrowser en ga naar de site http://yandex.ru. Klik op de link "Meer" boven de zoekbalk en selecteer "Geld" in de lijst, of ga onmiddellijk naar het adres http://money.yandex.ru. Aan de linkerkant van de pagina ziet u het bedrag en het rekeningnummer.

Stap 2

Klik rechtsboven op de pagina op uw naam in het systeem en selecteer "Paspoort". Klik op "Account verwijderen". Houd er rekening mee dat als u op deze link klikt, u uw account volledig verwijdert: samen met uw internetportemonnee, e-mail en accounts in andere Yandex-services. U kunt het resterende saldo op uw Yandex.Money-account niet gebruiken of berichten in uw mailbox herstellen. Het is niet mogelijk om alleen de elektronische portemonnee te verwijderen.

Stap 3

In het WebMoney betalingssysteem kan de gebruiker zelfstandig het benodigde aantal wallets aanmaken. Tot het najaar van 2008 kon elke portemonnee worden verwijderd, op voorwaarde dat er geen geld in zat. Vanwege fraudegevallen is deze optie echter komen te vervallen. U kunt alleen een portemonnee verwijderen die geen financiële geschiedenis heeft. Dit gebeurt automatisch, een jaar na de oprichting.

Stap 4

Een andere uitweg uit deze situatie is om het account (WMID) in het WebMoney-systeem volledig te verwijderen. U kunt dit niet alleen doen. Om dit te doen, stuurt u een brief naar de systeemgebruikersondersteuningsdienst met het verzoek om het onderhoud van uw account stop te zetten. In de antwoordbrief kan gevraagd worden om aanvullende informatie. Houd er echter rekening mee dat het account in het systeem niet volledig wordt verwijderd, maar wordt opgeschort, alle financiële geschiedenis blijft op de WebMoney-server.

Populair per onderwerp