Hoe Een Qiwi-portemonnee Te Starten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Qiwi-portemonnee Te Starten?
Hoe Een Qiwi-portemonnee Te Starten?

Video: Hoe Een Qiwi-portemonnee Te Starten?

Video: Hoe Een Qiwi-portemonnee Te Starten?
Video: Создаём QIWI Кошелёк и заказываем карту VISA 2024, Mei
Anonim

Qiwi is een populair Russisch betalingssysteem waarmee u geld kunt overboeken en direct uw mobiele telefoonsaldo kunt opwaarderen. Om al zijn functies te gebruiken, moet u de registratieprocedure op de officiële website van het bedrijf doorlopen.

Hoe een Qiwi-portemonnee te starten?
Hoe een Qiwi-portemonnee te starten?

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van het betalingssysteem en klik op de knop "Registreren" bovenaan het scherm.

Stap 2

Vul op de pagina "Registratie nieuwe gebruiker" de vereiste formulieren in, vermeld uw mobiele telefoonnummer en de automatisch gegenereerde code, en klik vervolgens op de knop "Registreren".

Stap 3

Er wordt een melding met een accountactiveringscode naar het opgegeven telefoonnummer gestuurd. Voer de ontvangen code in op de bevestigingspagina. Deze code wordt ook gebruikt voor verdere toegang tot de rekening in het systeem, het uitvoeren van betalingstransacties en toegang tot de persoonlijke rekening met behulp van de Qiwi-terminal.

Stap 4

Om in te loggen op uw account, voert u uw telefoonnummer en wachtwoord in dat u via sms hebt ontvangen.

Stap 5

Om u te registreren in het betalingssysteem met behulp van de terminal, gaat u naar het tabblad "QIWI Wallet". Voer in het formulier dat op het scherm verschijnt uw telefoonnummer in. Wacht tot u een sms-bericht ontvangt met een toegangscode waarmee u zowel in de terminal als op de website van het betalingssysteem toegang krijgt tot uw persoonlijke account.

Stap 6

U kunt het saldo van de portemonnee aanvullen met behulp van de terminal, geld overmaken vanaf een bankkaart of via sms. Er is ook de mogelijkheid om de rekening aan te vullen in de communicatiewinkels.

Stap 7

Het opnemen van geld gebeurt in contanten via Unistream, Contact, Visa Personal Payments, Anelik, Private Money en MasterCard MoneySend-systemen. Geld kan worden ontvangen op de kantoren en uitgiftepunten van fondsen van de genoemde systemen. Het ondersteunt ook het opnemen van geld naar bankrekeningen en kaarten van bijna alle banken in Rusland.

Aanbevolen: