Hoe De Volledige Browsegeschiedenis Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Volledige Browsegeschiedenis Te Verwijderen
Hoe De Volledige Browsegeschiedenis Te Verwijderen

Video: Hoe De Volledige Browsegeschiedenis Te Verwijderen

Video: Hoe De Volledige Browsegeschiedenis Te Verwijderen
Video: YOUTUBE GESCHIEDENIS WISSEN | Kijkgeschiedenis en Zoekgeschiedenis verwijderen (2020) 2024, April
Anonim

Elk programma dat de functies van een internetbrowser (browser) uitvoert, houdt automatisch een logboek bij van bezochte webbronnen. Indien nodig kan de gebruiker niet alleen de geschiedenis van het internetten bekijken, maar desgewenst ook alle logboekvermeldingen verwijderen.

Hoe de volledige browsegeschiedenis te verwijderen
Hoe de volledige browsegeschiedenis te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om de browsegeschiedenis in Internet Explorer te wissen, opent u het menu Extra en selecteert u Internetopties. Klik in het gedeelte Browsegeschiedenis van het dialoogvenster dat wordt geopend op de knop Verwijderen, schakel vervolgens de selectievakjes voor elk van de menu-items in en klik nogmaals op Verwijderen.

Stap 2

Om dezelfde procedure in de Opera-internetbrowser uit te voeren, drukt u op de "sneltoetsen" Ctrl + F12 en gaat u in het dialoogvenster "Instellingen" naar het tabblad "Geavanceerd". Activeer de sectie "Geschiedenis" door met de muis te klikken en klik eenmaal op elk van de twee "Wissen"-knoppen.

Stap 3

Om de geschiedenis van de Mozilla Firefox-browser te verwijderen, klikt u op de Firefox-knop in de linkerbovenhoek van het programmavenster en selecteert u de opdracht "Opties". Open het gedeelte "Privacy" en volg de actieve link "Uw recente geschiedenis wissen". Stel de opdracht Wissen in op Alles en klik op de knop Nu wissen.

Stap 4

In de Google Chrome-browser kunt u de volledige geschiedenis van bezoeken verwijderen uit het menu met programma-instellingen, dat wordt geopend door op het pictogram met de afbeelding van een moersleutel te klikken (rechterbovenhoek van het browservenster). Selecteer de opdracht "Opties" en open in een nieuw venster het gedeelte "Geavanceerd" in het menu aan de linkerkant. Klik op de knop Browsegegevens verwijderen.

Stap 5

Apple Safari-gebruikers kunnen hun browsegeschiedenis wissen via het menu Algemene voorkeuren, dat wordt aangeroepen met de sneltoets Ctrl + B. Ga in het dialoogvenster Voorkeuren naar het tabblad Privacy en klik op de knop Alle websitegegevens verwijderen. Bevestig uw beslissing door op de knop "Nu verwijderen" te klikken.

Aanbevolen: