Hoe U Uw Browsegeschiedenis Kunt Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Browsegeschiedenis Kunt Herstellen
Hoe U Uw Browsegeschiedenis Kunt Herstellen

Video: Hoe U Uw Browsegeschiedenis Kunt Herstellen

Video: Hoe U Uw Browsegeschiedenis Kunt Herstellen
Video: De beste aanpak van burnout 2024, April
Anonim

Elke webbrowser heeft een standaardlogboek. Het slaat de geschiedenis van uw bezoeken aan internetsites op in de normale gebruiksmodus van het programma. U kunt het verwijderen om uw aanwezigheid op bepaalde bronnen te verbergen.

Hoe u uw browsegeschiedenis kunt herstellen
Hoe u uw browsegeschiedenis kunt herstellen

Het is nodig

Computerbeheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Herstel de records van uw bezoeken aan het web met behulp van het herstelprogramma van het Windows-besturingssysteem. Dit is het geval in gevallen waarin het retourpunt relatief recent is gemaakt.

Stap 2

Zelfs als u niet handmatig een herstelpunt hebt toegevoegd, kijk dan naar de systeemkalender, het is heel goed mogelijk dat het vanzelf verscheen bij het installeren, configureren of bijwerken van de software van uw pc, evenals bij het uitvoeren van andere taken die een bepaalde waarde in de werking van het besturingssysteem.

Stap 3

Zoek het hulpprogramma om de vorige staat van de computer te herstellen via het menu "Start", selecteer de lijst met geïnstalleerde programma's erin en ga naar de standaardprogramma's. Voer de "Herstel het besturingssysteem" uit, nadat u zich eerder vertrouwd hebt gemaakt met de voorwaarden voor deze bewerking.

Stap 4

Sluit de programma's af nadat u de resultaten op de harde schijf van uw computer hebt opgeslagen. Wacht tot het systeem is hersteld en start uw computer opnieuw op, en zoek vervolgens uit of de browser de geschiedenis heeft hersteld van de webpagina's die u hebt bekeken.

Stap 5

Herstel de geschiedenis van de webpagina's die u hebt bekeken met behulp van speciale programma's zoals Handy Recovery en zijn analogen. Houd er rekening mee dat de browsegeschiedenis ook een bestand is en daarom, net als elk ander vergelijkbaar element van het systeem, kan worden hersteld.

Stap 6

Voer een geheugenscan uit op uw harde schijf en selecteer vervolgens Zoeken naar verwijderde items. Filter de resultaten en zoek uw log in de mappenboom, terwijl u de voorbeeldfunctie gebruikt. Deze optie is vrij ingewikkeld en kan erg lang duren, dus het is alleen geschikt voor extreme gevallen.

Aanbevolen: