Automatische Updates Starten

Inhoudsopgave:

Automatische Updates Starten
Automatische Updates Starten

Video: Automatische Updates Starten

Video: Automatische Updates Starten
Video: Windows 10 Automatisches Update deaktivieren 2024, Mei
Anonim

De meeste besturingssystemen kunnen regelmatig controleren op software-updates en deze automatisch downloaden en installeren. U kunt op verschillende manieren configureren hoe automatische updates worden uitgevoerd.

Automatische updates starten
Automatische updates starten

instructies:

Stap 1

Automatisch bijwerken, als een van de belangrijkste functies voor het waarborgen van de veiligheid van besturingssystemen van de Windows-familie, kan direct tijdens de installatie van het besturingssysteem worden ingeschakeld. Dit gebeurt in een van de laatste fasen van de installatie. Doorgaans krijgt de gebruiker de keuze hoe hij updates downloadt en installeert, en of hij deze überhaupt wil installeren. Als u de automatische update-optie niet hebt ingeschakeld tijdens het installatieproces, dan kan dit op elk moment worden gedaan met behulp van de standaardtools van het besturingssysteem.

Stap 2

Om een automatische update te starten, die eerder was uitgeschakeld of helemaal niet was ingeschakeld, gaat u naar het menu "Start" en klikt u met de rechtermuisknop op de knop "Deze computer". Klik in het contextmenu dat verschijnt op de knop "Eigenschappen". Selecteer het tabblad "Automatische updates" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Selecteer op dit tabblad de benodigde automatische update-opties, afhankelijk van uw behoeften en de mogelijkheden van uw internetverbinding. Automatische updates kunnen automatisch worden gedownload en geïnstalleerd; elke dag op een bepaald tijdstip; automatisch gedownload, maar geïnstalleerd naar goeddunken van de gebruiker. Ook kan het systeem de gebruiker informeren over de release van automatische updates, maar deze niet downloaden of installeren, of helemaal geen aandacht besteden aan automatische updates.

Stap 3

Als automatische updates op uw computer zijn uitgeschakeld, zal het systeem u hier regelmatig aan herinneren. In dit geval kunnen automatische updates worden ingeschakeld nadat u op het pop-upbericht in het systeemvak hebt geklikt, met de melding dat updates zijn uitgeschakeld.

Aanbevolen: