De Camera Inschakelen Op Een Windows 8-laptop

Inhoudsopgave:

De Camera Inschakelen Op Een Windows 8-laptop
De Camera Inschakelen Op Een Windows 8-laptop

Video: De Camera Inschakelen Op Een Windows 8-laptop

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Connect a Camera Laptops Easily With Windows 8 New 2017 2023, Februari
Anonim

In recente versies van Windows vervagen ontwikkelaars steeds meer de grens tussen smartphones, tablets en laptops. Een van die gemeenschappelijke punten is de camera. In dit artikel bekijken we hoe u de camera op een Windows 8.1-laptop aanzet en hoe dit u kan helpen.

De camera inschakelen op een Windows 8-laptop
De camera inschakelen op een Windows 8-laptop

instructies:

Stap 1

Het inschakelen van de camera in Windows 8 is eenvoudig. Druk op de Win-toets om naar het startscherm te gaan en typ "Camera". De toepassing met dezelfde naam wordt onmiddellijk gestart, die klaar is om video's op te nemen of foto's te maken. Deze methode is goed als je iemand een videobrief wilt sturen. U neemt een video op en verzendt het bestand via een willekeurige cloudopslag.

Beeld
Beeld

Stap 2

De camera in een Windows 8-laptop kan ook worden gebruikt voor videogesprekken. Bijvoorbeeld in de Skype-app. Om dit programma de camera te laten gebruiken, veegt u naar rechts naar de rand van het scherm en selecteert u Opties. Dan - "Instellingen". Hier kunt u de camera in Skype inschakelen op uw Windows 8-laptop.

Beeld
Beeld

Stap 3

Er zijn talloze apps voor Windows 8 die je een frisse kijk geven op de mogelijkheden van de ingebouwde camera van je laptop. Er zijn programma's die je helpen foto's te verwerken, er grappige stickers op te plakken. Een interessante oplossing is een barcodelezer. En je kunt een videonotitie toevoegen met de gratis OneNote-app.

Beeld
Beeld

Populair per onderwerp