Hoe Het Toetsenbord Van Russisch Naar Engels Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Van Russisch Naar Engels Te Schakelen
Hoe Het Toetsenbord Van Russisch Naar Engels Te Schakelen

Video: Hoe Het Toetsenbord Van Russisch Naar Engels Te Schakelen

Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2022, November
Anonim

Het pictogram Taalbalk wordt meestal weergegeven in het systeemvak van de taakbalk. Het dient niet alleen als indicator voor het bepalen van de huidige lay-out, maar ook voor het overschakelen van de ene invoertaal naar de andere. U kunt zowel met de muis als met het toetsenbord overschakelen van Russisch naar Engels.

Hoe het toetsenbord van Russisch naar Engels te schakelen
Hoe het toetsenbord van Russisch naar Engels te schakelen

instructies:

Stap 1

Tijdens het typen is het niet altijd handig om met de muis van invoertaal te wisselen. Het kost extra tijd om uw hand op de muis te leggen, te bepalen waar de cursor zich bevindt, deze naar het pictogram "Taalbalk" te brengen, erop te klikken, te wachten tot het menu verschijnt en de markering tegenover de gewenste taal te plaatsen.

Stap 2

Het toetsenbord inschakelen van Russisch naar Engels en vice versa gaat sneller. U hoeft alleen een combinatie van twee sleutels in te voeren. Afhankelijk van de instellingen van een bepaalde computer, moet u tegelijkertijd op de toetsen alt = "Image" en Shift, of op de toetsen Ctrl en Shift drukken.

Stap 3

Om de toetsen aan te passen waarmee u gemakkelijker kunt schakelen, roept u het onderdeel "Regionale en taalopties" aan. Klik hiervoor op de knop "Start" en selecteer "Configuratiescherm" in het menu. Klik in de categorie "Datum, tijd, taal en regionale opties" op het pictogram "Regionale en taalopties".

Stap 4

Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend. Ga daarin naar het tabblad "Talen" en klik op de knop "Meer" in de groep "Talen en tekstinvoerservices". Er wordt een ander venster geopend. Open het tabblad "Opties" daarin en klik op de knop "Toetsenbordopties".

Stap 5

Klik in het nieuwe venster "Geavanceerde toetsenbordinstellingen" op de knop "Sneltoetsen wijzigen" - het volgende venster wordt geopend. Zorg ervoor dat het token is geselecteerd in het vak Invoertalen wisselen.

Stap 6

De Shift-toets is de primaire toets bij het wisselen van tekstinvoertaal. U kunt deze niet wijzigen in een andere sleutel. U moet kiezen welke toets extra zal zijn - Ctrl of Alt. Plaats een markering in het veld dat overeenkomt met de extra sleutel die u hebt geselecteerd en klik op de knop OK.

Stap 7

Druk achtereenvolgens op de OK-knop in de vensters totdat u alle opgeroepen vensters sluit. In die vensters waar de knop "Toepassen" wordt weergegeven, klikt u erop om de nieuwe parameters te bevestigen. Sluit het laatste venster door op de OK-knop of op het [x]-pictogram te klikken.

Populair per onderwerp