Hoe Russisch Naar Engels Op Het Toetsenbord Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Russisch Naar Engels Op Het Toetsenbord Te Schakelen
Hoe Russisch Naar Engels Op Het Toetsenbord Te Schakelen

Video: Hoe Russisch Naar Engels Op Het Toetsenbord Te Schakelen

Video: Hoe Russisch Naar Engels Op Het Toetsenbord Te Schakelen
Video: Top 5 voorgeïnstalleerde handige Windows 10 programma's 2024, April
Anonim

Besturingssystemen ondersteunen meerdere talen. Op Windows is het schakelen tussen Russische en Engelse lay-outs standaard geïmplementeerd. Tijdens het werken met het systeem kunnen de invoerinstellingen veranderen en moeten sommige opties mogelijk worden bewerkt om de Engelse lay-out mogelijk te maken.

Hoe Russisch naar Engels op het toetsenbord te schakelen
Hoe Russisch naar Engels op het toetsenbord te schakelen

instructies:

Stap 1

Nadat Windows is geïnstalleerd, kunt u schakelen tussen toetsenbordindelingen door tegelijkertijd op de Shift- en Alt-toetsen te drukken. Om tekst in een programma of een tekstveld in te voeren, moet u dus met de linkermuisknop klikken om de cursorpositie te selecteren en vervolgens van Russisch naar Engels overschakelen door op de overeenkomstige knoppen op het toetsenbord te drukken. Dan kunt u beginnen met het invoeren van gegevens in het Engels.

Stap 2

Als de taal om de een of andere reden niet verandert, gebruik dan de taalbalk om instellingen te maken. Klik met de rechtermuisknop op het RU-pictogram aan de rechterkant van het onderste Windows-venster. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt "Opties" om het instellingenvenster te openen.

Stap 3

Het scherm geeft opties weer voor het werken met tekstinvoertalen. Als in dit veld alleen de Russische versie van de lay-out wordt weergegeven, klikt u op "Toevoegen" rechts in het venster. U ziet een lijst met beschikbare opties om te selecteren. Om een standaard Engels toetsenbord toe te voegen, selecteert u Engels (VK) of Engels (VS) uit de beschikbare opties. Klik in de lijst die verschijnt op "Toetsenbord" - "Brits" of "Toetsenbord" - "VS". Nadat u de benodigde items hebt gemarkeerd, drukt u op "OK" om de bewerking van het toevoegen van een nieuwe taal te voltooien.

Stap 4

Gebruik de "Toepassen"-knop en probeer de lay-out van Russisch naar Engels te veranderen. Volg tegelijkertijd het pictogram van de invoertaal in het systeemvak - door tegelijkertijd op Shift en alt="Afbeelding" te drukken, ziet u hoe de naam RU verandert in EN. Dit pictogram dient als een indicator van de momenteel gebruikte invoertaal.

Stap 5

Als u niet vertrouwd bent met het wisselen van taal met Shift en alt="Afbeelding", kunt u zelf andere knoppen toewijzen. Ga hiervoor naar het tabblad "Van toetsenbord wisselen". Selecteer in het vak Sneltoetsen voor invoertalen de optie Invoertaal wisselen en klik vervolgens op Sneltoets wijzigen. Markeer in de lijst die verschijnt de combinatie die voor u het handigst is en klik vervolgens op "OK". De Engelse toetsenbordindeling is nu voltooid. U kunt het venster "Talen en tekstinvoerservices" sluiten met de "OK"-toets.

Aanbevolen: