Wat Wordt De Apple IPad Mini

Wat Wordt De Apple IPad Mini
Wat Wordt De Apple IPad Mini

Video: Wat Wordt De Apple IPad Mini

Video: You SHOULD BUY the iPad Mini 6 Today! 2022, September
Anonim

Op 12 september 2012 vindt de presentatie van de nieuwe iPhone van Apple plaats. Dit bedrijf staat over de hele wereld bekend om zijn 10-inch tablets. Dit najaar vindt echter een ongelooflijke gebeurtenis plaats - de presentatie van de 7-inch Apple iPad mini.

Wat wordt de Apple iPad mini
Wat wordt de Apple iPad mini

In oktober 2012 staat de presentatie van de 7-inch Apple iPad mini gepland. Aanvankelijk zou dit evenement plaatsvinden in samenhang met de presentatie van de nieuwe iPhone van Apple. Momenteel is de officiële informatie over de datum van de presentatie van de iPad mini van Apple nog niet ontvangen.

De nieuwe Apple iPad mini zal een 7-inch display hebben, geen 9-inch display zoals zijn voorgangers. De schermresolutie zal hetzelfde zijn als die van de iPad 2. Het is vermeldenswaard dat, ondanks de betere resolutiekwaliteit dan die van standaard smartphones, de totale schermgrootte gelijk zal zijn aan die van een vergelijkbare 7-inch Android-tablet.

Op dit moment is er nog niet veel bekend over de technische kenmerken van de aankomende iPad mini. De nieuwe Apple iPad mini zal even groot zijn als het iPhone-dock. In tegenstelling tot de huidige 30-pins interface is hij, zoals bij alle nieuwe iOS-producten, aanzienlijk kleiner van formaat.

Er werd ook gemeld dat de iPad mini gebruik maakte van de ultradunne LCD-schermen van Sharp. Daarnaast krijgt de nieuwe smartphone een lichtere batterij. De behuizing zal merkbaar dunner zijn dan die van een moderne iPad. Bovendien zal de volumeregeling in de nieuwe tablet niet worden gemaakt door een enkele "rocker", maar door twee afzonderlijke knoppen.

Volgens sommige rapporten zullen de geschatte kosten van de gereduceerde versie van de iPad lager zijn in vergelijking met de kosten van de rest van Apple's producten en zullen ze ongeveer $ 300 bedragen in de minimale configuratie met 8 GB geheugen. De 16GB-versie kost 100 dollar meer.

Volgens statistisch onderzoek zijn 7"-tablets niet zo populair als 10"-tablets. Desondanks zal Apple volgens ruwe schattingen eind december ongeveer 10 miljoen iPad mini kunnen verkopen. Aangezien de presentatie van de tablet gepland staat voor oktober, zou deze begin december in de verkoop moeten gaan. De officiële informatie met de exacte gegevens over de Apple iPad mini op de markt wordt echter nog steeds verwacht van Apple.

Populair per onderwerp