Wat Zijn De Voordelen Van Sony PS4 Ten Opzichte Van Playstation 3

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Voordelen Van Sony PS4 Ten Opzichte Van Playstation 3
Wat Zijn De Voordelen Van Sony PS4 Ten Opzichte Van Playstation 3

Video: Wat Zijn De Voordelen Van Sony PS4 Ten Opzichte Van Playstation 3

Video: Wat Zijn De Voordelen Van Sony PS4 Ten Opzichte Van Playstation 3
Video: Купил PlayStation 3 - Обзор в 2020 году | Стоит ли покупать PS 3 VS Xbox 360 2024, April
Anonim

De PlayStation 3 werd uitgebracht in 2006. Tot 2013 zijn er veel geweldige videogames gemaakt, ondanks de slechte hardware van de console. In 2013 werd de volgende generatie console uitgebracht, de PlayStation 4. Deze heeft een krachtige reeks functies en nieuwe mogelijkheden voor zowel gamers als game-ontwikkelaars.

Wat zijn de voordelen van Sony PS4 ten opzichte van Playstation 3
Wat zijn de voordelen van Sony PS4 ten opzichte van Playstation 3

instructies:

Stap 1

De Nvidia 7800 grafische kaart is ingebouwd in de PlayStation 3. Het was destijds de beste grafische kaart. De PlayStation 4 heeft een geïntegreerde AMD Radeon grafische kaart die 1Gb geheugen heeft en DirectX11 ondersteunt. Bovendien heeft het een capaciteit van 1,84 terafdols. Met de volgende generatie grafische kaart kunnen ontwikkelaars in de nabije toekomst games maken met ongelooflijke en realistische graphics. De console heeft ook extra videogeheugen, wat erg belangrijk is voor ontwikkelaars.

Stap 2

De nieuwe BluRay-drive en verwisselbare harde schijf ingebouwd in de PS 4 zijn ongeveer 6 keer sneller dan die van de PS 3. De veranderingen zijn niet zo groot, maar het PlayStation 4-systeem ondersteunt schijven met een betere beeldkwaliteit en hogere capaciteit.

Stap 3

PS 3 had slechts een mager ingebouwd RAM-geheugen - slechts 256 megabyte. Zelfs moderne smartphones hebben veel meer geheugen. Desondanks konden de ontwikkelaars een exclusief maken voor de PS 3 (bijvoorbeeld Last Of Us). De nieuwe generatie console heeft 8 Gb GDDR5-geheugen, wat ongeveer 30 keer zoveel geheugen is als de vorige generatie console. PS 4 is veel sneller en soepeler, de console start in seconden op.

Stap 4

De PS 3-controller had ingebouwde wifi, maar de Dualshock 4 heeft ook Bluetooth voor communicatie met apparaten zoals de iPad. Deze gadgets kunnen zowel worden gebruikt voor het besturen van de PlayStation als voor nieuwe mogelijkheden in videogames.

Stap 5

De PlayStation 3 had een processor van lage kwaliteit van IBM. De nieuwste Sony Jahuar 64-bit processor is ingebouwd in de nieuwe Sony console. De frequentie is 2 GHz, het heeft maar liefst 8 cores. Deze processor is veel sneller dan PS 3. Dit is erg belangrijk voor zowel gebruikers als ontwikkelaars.

Stap 6

De functie om content op de achtergrond te downloaden was niet beschikbaar voor PlayStation 3-bezitters, maar bij het maken van een nieuwe generatie console hebben de ontwikkelaars hun fouten gecorrigeerd. Nu kan de gebruiker eenvoudig elk spel spelen en tegelijkertijd andere inhoud downloaden. Gebruikers zullen niet langer veel tijd besteden aan het downloaden van de game.

Stap 7

Het ontwerp van de PlayStation 3 was best goed - het zag er best goed uit, maar het bleek te groot te zijn. De console van de volgende generatie, namelijk de PlayStation 4, is een aantal keer compacter dan de PS 3. Bovendien is het ontwerp uitstekend, alle poorten bevinden zich op bijna onzichtbare plaatsen en storen niemand.

Aanbevolen: