Foto's Van Uw Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Foto's Van Uw Computer Verwijderen
Foto's Van Uw Computer Verwijderen

Video: Foto's Van Uw Computer Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Apple Fotobibliotheek verwijderen en archiveren 2023, Februari
Anonim

Het verwijderen van foto's van een pc, evenals het verwijderen van andere bestanden in het algemeen, is een vrij eenvoudige onderneming. De gebruiker hoeft geen computergoeroe te zijn om te begrijpen wat er wordt gedaan en hoe. Alle handelingen worden uitgevoerd door middel van elementaire commando's.

Foto's van uw computer verwijderen
Foto's van uw computer verwijderen

Het is nodig

Een computer

instructies:

Stap 1

Als u ongewenste foto's van uw computer wilt verwijderen, kunt u dit zelf doen - de actie is zo eenvoudig dat het meestal niet meer dan vijf seconden duurt. Een ander ding, de vraag is hoe je foto's volledig van de computer kunt verwijderen. Laten we echter niet te ver vooruitlopen en alle acties in volgorde van prioriteit bekijken.

Stap 2

Verwijder foto's van uw computer. Op zichzelf kan deze actie worden onderverdeeld in drie categorieën: enkelvoudig verwijderen, bulksgewijs verwijderen en vereenvoudigd verwijderen. Een enkele verwijdering ziet er als volgt uit: klik met de rechtermuisknop op de gewenste foto en selecteer "Verwijderen", bevestig vervolgens de verwijdering. Massaal verwijderen lijkt enigszins op het verwijderen van een enkele: u moet meerdere foto's selecteren terwijl u de linkermuisknop ingedrukt houdt, waarna u dezelfde acties moet uitvoeren als bij een enkele verwijdering (rechts klikken - verwijderen - verwijderen bevestigen). Vereenvoudigd verwijderen bespaart u het gedoe van het gebruik van een muis. Selecteer ongewenste foto's en druk op de knop "Verwijderen" op het toetsenbord. Bevestig de verwijdering. Om meerdere foto's te selecteren, houdt u de linker shift-toets ingedrukt en bedient u de pijlen op het toetsenbord.

Stap 3

Volledige reiniging van de computer van verwijderde foto's. Nadat u uw foto's hebt verwijderd, kunt u ze nog steeds herstellen door de map Prullenbak op uw bureaublad te openen. Om permanent van ongewenste foto's af te komen, doet u het volgende. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling naar de prullenbak en klik op de functie "Prullenbak legen". Daarna worden de foto's verwijderd.

Populair per onderwerp