Hoe Onnodige Dingen Van Een Foto Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige Dingen Van Een Foto Te Verwijderen
Hoe Onnodige Dingen Van Een Foto Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Dingen Van Een Foto Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Dingen Van Een Foto Te Verwijderen
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, April
Anonim

De objecten op de foto kunnen verschillende vormen hebben: een menselijk silhouet, een rechthoekige kast, een bellenwolk. Maar je weet nooit wat nog meer. En afhankelijk hiervan hebt u mogelijk verschillende Adobe Photoshop-tools nodig als u dit object wilt verwijderen.

Hoe onnodige dingen van een foto te verwijderen
Hoe onnodige dingen van een foto te verwijderen

Het is nodig

Russified versie van Adobe Photoshop CS5

instructies:

Stap 1

Start Adobe Photoshop en open de gewenste afbeelding erin: klik op het menu-item "Bestand"> "Openen" (of gebruik een eenvoudigere en snellere manier - sneltoetsen Ctrl + O), selecteer het gewenste bestand en klik op "Opslaan". Dubbelklik met de linkermuisknop op de achtergrond in de lijst met lagen en klik direct op "OK" in het venster dat verschijnt. De achtergrond wordt een volledige laag.

Stap 2

Als het object een regelmatige rechthoekige vorm heeft, selecteert u het gereedschap Rechthoekig selectiekader (sneltoets M, schakelt u tussen aangrenzende elementen Shift + M) en gebruikt u het om de onnodige plaats te omcirkelen. Er verschijnt een selectiegebied waarvan de randen de vorm aannemen van "lopende mieren". Vervolgens volgt een stap die de laatste is voor alle hieronder beschreven opties: druk op Delete op het toetsenbord om het geselecteerde gebied te verwijderen.

Stap 3

Als het object ellipsvormig is, selecteert u het Ovale selectiekader (M, Shift + M) en selecteert u het object op dezelfde manier.

Stap 4

Gebruik de Lasso Tool (L, Shift + L) om een willekeurig gebied in de afbeelding te verwijderen. De manier om het toe te passen is vergelijkbaar met het penseel, behalve dat u in plaats van te schilderen een selectiegebied maakt.

Stap 5

Als het object rechte, rechte lijnen heeft, gebruikt u het gereedschap Rechthoekige lasso. Selecteer het (L, Shift + L), verplaats dan punt voor punt van de ene hoek van het object naar de andere en sluit het pad aan het einde.

Stap 6

Gebruik de magnetische lasso (L, Shift + L) om complexe objecten te selecteren. Deze tool is uniek omdat, wanneer geselecteerd, het pad zelf zich aan de grenzen van het object houdt. In gevallen waarin de achtergrond- en objectkleuren hetzelfde zijn, zal magnetische lasso echter mislukken.

Stap 7

Om het resultaat op te slaan, klikt u op Ctrl + Shift + S, selecteert u het pad voor het bestand, geeft u het type op (Jpeg - als u de uiteindelijke afbeelding nodig hebt, Psd - als u van plan bent weer aan het werk te gaan met het project) en klikt u op "Opslaan".

Aanbevolen: