Hoe Stuurprogramma's Voor Een Canon-printer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Voor Een Canon-printer Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's Voor Een Canon-printer Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Een Canon-printer Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Een Canon-printer Te Installeren
Video: How to Download And Install All Canon Printer Driver for Windows 10/8/7 From Canon 2024, April
Anonim

Bij het configureren van randapparatuur kan het lastig zijn om de juiste drivers te vinden. Bovendien wordt de stabiele werking van sommige multifunctionele apparaten alleen bereikt door fijnafstemming van de parameters. Om dit proces uit te voeren, wordt aanbevolen om de originele software te gebruiken.

Hoe stuurprogramma's voor een Canon-printer te installeren
Hoe stuurprogramma's voor een Canon-printer te installeren

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Zet eerst je computer of laptop aan. Wacht tot het Windows-besturingssysteem volledig is geladen. Sluit nu een Canon-printer aan op uw pc. Meestal wordt deze verbinding gemaakt via de USB-interface. Hiervoor heeft de printer een USB-B-poort.

Stap 2

Sluit het afdrukapparaat aan op een wisselstroombron. Zet de printer aan en wacht tot het apparaat is opgestart. Het besturingssysteem initialiseert dan automatisch de gedetecteerde randapparatuur.

Stap 3

Open een aangepast tekstdocument en probeer het te verzenden om af te drukken. Als het systeem een fout weergeeft met betrekking tot de ontbrekende printer, werk dan de stuurprogramma's voor dit apparaat bij.

Stap 4

Start uw browser en open de officiële website van de Canon-fabrikant. Klik op de link "Support" en selecteer de categorie "Driver Catalog". Vul het verstrekte formulier in. Geef in de kolom Land de parameter Rusland op. Hiermee kunt u de Russische taaltoepassing downloaden.

Stap 5

Geef nu in het veld Product Printers of Multifunctionals op. De tweede categorie is voor multifunctionele apparaten en de eerste is alleen voor printers. Selecteer het specifieke hardwaremodel en klik op de knop Go.

Stap 6

Nadat u naar een nieuwe pagina bent gegaan, selecteert u de categorie "Software". Wacht tot de lijst met beschikbare applicaties wordt geopend. Zoek een programma dat kan werken met het actieve besturingssysteem. Klik op zijn naam.

Stap 7

Activeer het item "Ik accepteer de voorwaarden van de overeenkomst" door het vakje ernaast aan te vinken. Klik op de knop Downloaden. Nadat het bestand volledig op de harde schijf van de computer is opgeslagen, dubbelklikt u erop met de linkermuisknop. Installeer de gedownloade software. Start het afdrukapparaat en de computer opnieuw op.

Aanbevolen: