Hoe De Webcam Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Webcam Aan Te Zetten
Hoe De Webcam Aan Te Zetten

Video: Hoe De Webcam Aan Te Zetten

Video: Hoe De Webcam Aan Te Zetten
Video: hoe schakel je de webcam en de microfoon in 2024, April
Anonim

Het scala aan toepassingen voor webcams is groot. Ze worden gebruikt voor beveiligingsdoeleinden voor bewaking in winkels, huizen, bij bedrijven, gewoon voor het uitzenden van videobeelden van alle plaatsen op de planeet op internet. Maar meestal worden webcams gebruikt om op internet te communiceren, namelijk voor videotelefoongesprekken en videoconferenties. In dit geval moet de webcam zijn aangesloten op een computer met internettoegang of op een lokaal netwerk. Dus om uw webcam op uw computer aan te sluiten, doet u het volgende:

Hoe de webcam aan te zetten
Hoe de webcam aan te zetten

instructies:

Stap 1

Installeer de webcamstuurprogramma's op uw computer vanaf de schijf (deze wordt meestal door de fabrikant bij de camera geleverd). Als de schijf ontbreekt, is het mogelijk om stuurprogramma's op internet te vinden en te downloaden, hiervoor moet u de exacte naam van de camera achterhalen.

Stap 2

Sluit een webcam aan op een vrije USB-poort, deze moet worden gedetecteerd door het besturingssysteem. Als u wordt gevraagd om uw computer opnieuw op te starten, doe dit dan. Als u alles correct hebt gedaan, verschijnt de naam van uw camera in het gedeelte Beeldapparaten van Apparaatbeheer.

Stap 3

Installeer de webcamsoftware om uw webcam te gaan gebruiken. Het kan een programma van een fabrikant van een webcam zijn of een programma van een derde partij. U kunt bijvoorbeeld gratis programma's gebruiken: Windows Movie Maker, VirtualDub, Altarsoft Video Capture. Om te communiceren, moet u een internettelefonieprogramma installeren (Skype, Mail. Ru Agent of iets dergelijks).

Stap 4

Bevestig de camera aan de monitor. Controleer haar werk. Ga bijvoorbeeld in het Skype-menu naar "tools-settings-video settings". Als je jezelf ziet, dan is alles in orde.

Aanbevolen: