Hoe Een Wekker Op Een Computer Aan Te Zetten In

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wekker Op Een Computer Aan Te Zetten In
Hoe Een Wekker Op Een Computer Aan Te Zetten In

Video: Hoe Een Wekker Op Een Computer Aan Te Zetten In

Video: Hoe Een Wekker Op Een Computer Aan Te Zetten In
Video: how to set alarm in windows 7,8 in hindi 2024, April
Anonim

Veel gebruikers van persoonlijke en laptopcomputers zetten ze 's nachts niet uit, omdat moderne technologieën ervoor zorgen dat deze apparaten een hele dag bezig kunnen zijn met werk. De computer kan ook als wekker worden gebruikt.

Een alarm op een computer inschakelen
Een alarm op een computer inschakelen

Noodzakelijk

  • - Computer of laptop;
  • - programma - wekker.

instructies:

Stap 1

Zet je computer of laptop aan. Wacht tot alle programma's volledig zijn geladen, inclusief antivirussoftware. Verbind uw computer met internet. Kijk of er al een programma op uw computer is geïnstalleerd waarmee u de alarmfuncties kunt implementeren.

Stap 2

Als een dergelijk programma niet is geïnstalleerd, zoek of download dan op internet speciale software die een extra alarmfunctie aan uw pc toevoegt. Er is veel van dergelijke software, om de optimale oplossing te vinden voor het configureren van uw eigen apparatuur en besturingssysteemparameters, hoeft u alleen maar een verzoek in te dienen bij een van de meest populaire zoekmachines op het Russische internet.

Stap 3

Voer het installatieprogramma van het programma uit en selecteer de map om het te downloaden. Het pictogram verschijnt op het bureaublad en in Snel starten. Open het programmavenster. In de regel heeft deze software geen complexe en verwarrende interface, dus het zal gemakkelijk te begrijpen zijn. Nu alleen nog het alarm aanzetten.

Stap 4

Controleer uw horloge. Als alles correct is, kunt u doorgaan met het instellen van het toekomstige signaal. Selecteer een melodie uit de lijst met standaardmelodieën, maar veel programma's bieden aan om uw eigen geluid of lied voor het signaal te zetten. Stel vervolgens de tijd van de oproep, de lengte van het signaal, het aantal herhalingen en de frequentie in op dagen van de week. Sla de instellingen op. Stel een proefdatum en -tijd in en kijk hoe het alarm afgaat. Als het signaal van minuut tot minuut arriveert, kan het proces als succesvol worden beschouwd.

Aanbevolen: