Fotograferen Met Een Webcam Op Een Laptop

Fotograferen Met Een Webcam Op Een Laptop
Fotograferen Met Een Webcam Op Een Laptop

Video: Fotograferen Met Een Webcam Op Een Laptop

Video: How to install webcam, UVC camera to windows 10, 8, 2022, September
Anonim

Computerfabrikanten blijven hun product verbeteren. Nu kunnen webcams op laptops scherpe beelden vastleggen dankzij het grotere aantal pixels, en met de ingebouwde flitser kun je zelfs bij weinig licht goede foto's maken.

Fotograferen met een webcam op een laptop
Fotograferen met een webcam op een laptop

Het is nodig

  • - Levenskader;
  • - Kristallen oog;
  • - OrbiCam;
  • - Lenovo Easy Camera Driver of een equivalent daarvan (afhankelijk van de fabrikant).

instructies:

Stap 1

Schakel het webcambesturingsprogramma in. Standaard staat de snelkoppeling op het bureaublad, dubbelklik erop met de linkermuisknop. U kunt profiteren van de toetsenbordbediening door op "Fn" en het camerapictogram te drukken. Je webcam wordt geactiveerd en er gaat een groen lampje branden naast de lens. Op het scherm van het programma zie je jezelf in realtime.

Stap 2

Kies de functie die u wilt gebruiken. Klik op het camera icoon om een ​​fotoshoot te selecteren. Druk op de "Play"-knop of het bijbehorende driehoekje.

Stap 3

Maak leuke foto's door kaders aan de afbeelding toe te voegen. Klik op het pictogram "Frame" op het bedieningspaneel van de webcam en selecteer de gewenste foto door erop te klikken met de linkermuisknop.

Stap 4

Op de taakbalk kun je de bediening van de camera aanpassen aan je voorkeuren: portret- of panorama-opnamen, de flitser in- of uitschakelen, een lichtfilter kiezen, timer en continu-opnamen, de resolutie van de foto en het formaat om deze op te slaan. Als u een gedenkwaardige foto maakt, stelt u de datum en tijd in: deze worden bij elke nieuwe foto vastgelegd.

Stap 5

Door op het camcorderpictogram te klikken, kunt u video's opnemen met uw laptop. In de instellingen kun je het geluid van de opname en het daaropvolgende beeld aan- of uitzetten. De instellingen van de fototaakbalk zijn ook van toepassing op uw video. U kunt ze wijzigen door op dezelfde knoppen te klikken.

Stap 6

Kijk wat de kwaliteit zal zijn als je de lichten in de kamer aan en uit doet. Plaats het laptopdeksel in de optimale hoek. Kies op welke manier je de laptop draait en welk deel van de kamer op de foto of video wordt weergegeven. Druk op de afspeelknop en begin met fotograferen.

Stap 7

Als je met vrienden wilt communiceren via een webcam, zet je het juiste programma aan - Skype, Mailagent, ICQ - en het programma activeert op zijn beurt de webcam.

Populair per onderwerp