Fotograferen Met Een Webcamera

Inhoudsopgave:

Fotograferen Met Een Webcamera
Fotograferen Met Een Webcamera

Video: Fotograferen Met Een Webcamera

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Fix Camera u0026 Webcam Not Working In Windows 10/8.1/7 2023, Februari
Anonim

Door elk nieuw apparaat voor de computer te kopen, koopt de gebruiker in feite nieuwe functies. Het installeren van een webcam maakt het gebruik van videotelefonie mogelijk, de mogelijkheid om videobewaking uit te voeren, de mogelijkheid om video van de camera op internet uit te zenden. En dit alles wordt werkelijkheid dankzij één hoofdkenmerk: de mogelijkheid om met een webcam te fotograferen.

Fotograferen met een webcamera
Fotograferen met een webcamera

instructies:

Stap 1

Na het starten van het standaard camerabesturingsprogramma verschijnt er een venster op de monitor waarin na enkele seconden een beeld verschijnt van wat zich voor de lens bevindt. Probeer na het invoeren van de programma-instellingen de beeldweergave-opties naar wens te wijzigen. Verzadiging, contrast, helderheid, scherpte en andere parameters zijn onderhevig aan aanpassingen.

Stap 2

Resolutie is een belangrijke parameter voor webcamopnamen. De meest voorkomende resoluties zijn 320 × 240 en 640 × 480 pixels, maar u kunt elke resolutie kiezen die de camera zelf toestaat. Foto's en opgenomen video's hebben dezelfde resolutie. Kies voor het beste resultaat een beeldformaat waarbij uw bewegingen op het beeldscherm zo vloeiend, helder en niet wazig mogelijk worden weergegeven.

Stap 3

Als om wat voor reden dan ook het standaardprogramma van de fabrikant niet bij je past of niet goed werkt, gebruik dan universele programma's om met een webcam te fotograferen. Er zijn nogal wat van dergelijke programma's, bijvoorbeeld Broadcaster StudioPRO, U-Broadcast, WCapture, Yawcam.

Stap 4

Ga na het installeren van een van deze programma's naar Afbeeldingsinstellingen. Ze kunnen enigszins afwijken van de typische instellingen van de standaardprogramma's van de fabrikant. Bovendien kunnen ze geavanceerde functionaliteit hebben. Bijvoorbeeld een grote lijst met beschikbare machtigingsmodi. Wijzig de weergave-instellingen naar wens. Het is alleen belangrijk om te onthouden dat niet alle camera's even snel werken, en bij maximale instellingen kan het webcambeeld ernstig vertragen.

Populair per onderwerp