Hoe Code Op Mappen Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Code Op Mappen Te Installeren
Hoe Code Op Mappen Te Installeren

Video: Hoe Code Op Mappen Te Installeren

Video: Hoe Code Op Mappen Te Installeren
Video: Hoe zet je gemakkelijk een wachtwoord op een mapje? 2024, Mei
Anonim

Om informatie die is opgeslagen op uw harde schijf of USB-drives te beschermen, moet u een wachtwoord instellen voor bepaalde bestanden of mappen. Helaas kunt u met de hulpprogramma's van het Windows-besturingssysteem deze belangrijke procedure niet uitvoeren.

Hoe code op mappen te installeren
Hoe code op mappen te installeren

Noodzakelijk

  • - Mijn Lockbox;
  • -WinRar.

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma Mijn Lockbox. Ga hiervoor naar https://www.newsoftwares.net/folderlock/ en klik op de knop Gratis downloaden. Installeer het programma volgens het stapsgewijze menu dat wordt geopend. Nadat de installatie van de hulpprogrammacomponenten is voltooid, verschijnt een nieuw venster.

Stap 2

Voer hetzelfde wachtwoord in de eerste twee velden in. Voer een woord of zin in die als hint voor het wachtwoord zal dienen. Negeer deze functie niet. Heel vaak vergeten gebruikers belangrijke wachtwoorden. Klik meerdere keren op Volgende om de installatie van het programma te voltooien.

Stap 3

Start het programma en voer het wachtwoord in. Selecteer de map waartoe u de toegang wilt sluiten. Druk op de vergrendelknop. Bescherm andere mappen op dezelfde manier.

Stap 4

Om toegang te krijgen tot de bestanden die u nodig hebt, opent u het programma opnieuw en voert u het wachtwoord in. Selecteer de gewenste map uit de lijst. Alle wijzigingen moeten precies via het programma My Lockbox worden gedaan, omdat de standaard Windows Verkenner geen verborgen mappen toont.

Stap 5

Als u de bescherming voor een map wilt uitschakelen, selecteert u deze in het programmavenster en klikt u op de knop Ontgrendelen. Voer uw wachtwoord in en klik op de knop Ok.

Stap 6

Als u mappen niet wilt verbergen en hun inhoud liever op bijna elke computer wilt openen, gebruik dan het WinRar-programma. Gebruik het om een archief te maken met de optie "Geen compressie". Stel een wachtwoord in voor dit archief door de juiste velden in te vullen.

Stap 7

Hierdoor kunt u bestanden op USB-drives overzetten en ermee werken vanaf elke pc waarop WinRar (WinZip) archiver is geïnstalleerd.

Aanbevolen: