Hoe Mappen Te Maken In

Inhoudsopgave:

Hoe Mappen Te Maken In
Hoe Mappen Te Maken In

Video: Hoe Mappen Te Maken In

Video: Hoe Mappen Te Maken In
Video: 004 Windows 10 OneDrive mappen maken en bestanden opslaan 2024, April
Anonim

De eenvoudigste manier om de inhoud van uw computer te ordenen, is door documenten en andere bestanden in mappen op verschillende media te sorteren. Dit is hoe alle computerprogramma's zijn geprogrammeerd om te werken. Niet alleen voor software, maar ook voor levende gebruikers is deze mogelijkheid echter niet overbodig.

Hoe mappen te maken
Hoe mappen te maken

instructies:

Stap 1

Eerst moet u een locatie op de computerschijf selecteren waar de nieuwe map zal worden gemaakt. Om dit te doen, start u de Windows Verkenner van uw keuze, ofwel door op de combinatie van de WIN en E (Russisch - U) knoppen te drukken, of door te dubbelklikken op het pictogram "Deze computer".

Stap 2

In het linkerdeelvenster van de verkenner wordt een boomstructuur met mappen weergegeven, waarmee u naar de map moet gaan waarin u een nieuwe wilt maken. Hier kunt u niet alleen door mappen navigeren, maar ook over de schijven van uw computer, als er meerdere zijn. En als je computer deel uitmaakt van een lokaal netwerk, dan kun je in de computer van iemand anders kijken. Toegegeven, standaard is er slechts één gedeelde map beschikbaar voor externe bezoekers op de computers van andere mensen.

Stap 3

Klik op de gewenste map om toegang te krijgen tot de inhoud. Er verschijnt een lijst met bestanden in het rechterdeelvenster.

Stap 4

Nu moet je met de rechtermuisknop op de vrije ruimte in het rechterdeelvenster van de verkenner klikken - ergens tussen de bestandspictogrammen of onder de volledige lijst. Dit zal een nieuw menu openen - dit rechtsklikmenu wordt gewoonlijk "contextueel" genoemd. Een van de items in het contextmenu is "Maken". Beweeg uw muis erover en u ziet een lijst met alles wat u op die locatie kunt maken. Het allereerste item hier is precies wat je nodig hebt - "Folder". Klik op - en de map wordt aangemaakt.

Stap 5

Elke map moet zijn eigen naam hebben; standaard stelt de computer voor om alle nieuw gemaakte mappen de naam "Nieuwe map" te geven. U kunt deze naam direct of later wijzigen. Als u direct na het klikken op het item om een nieuwe map aan te maken, gewoon kunt beginnen met het typen van de gewenste naam en als u klaar bent, drukt u op Enter en wordt de naam aan deze map toegewezen. Indien later, druk dan op Enter na het aanmaken van een nieuwe map en de naam "Nieuwe map" zal eraan worden toegewezen. Om het later te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop, selecteert u Naam wijzigen in het contextmenu en begint u de nieuwe naam te typen. Druk op Enter als u klaar bent.

Aanbevolen: