Hoe De Weergave Van Mappen In Windows 7 Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Weergave Van Mappen In Windows 7 Te Veranderen
Hoe De Weergave Van Mappen In Windows 7 Te Veranderen

Video: Hoe De Weergave Van Mappen In Windows 7 Te Veranderen

Video: Weergave Windows Verkenner aanpassen 2022, December
Anonim

In de zevende versie van het besturingssysteem van Microsoft, het meest populaire vandaag de dag, zijn er wijzigingen aangebracht in het vertrouwde uiterlijk van mappen. Voor elk van de mappen gebruikt het systeem naar eigen goeddunken een weergaveschema. Dit is best handig, maar als je wilt, kun je voor alle mappen dezelfde look aanpassen als de gebruiker wil.

Hoe de weergave van mappen in Windows 7 te veranderen
Hoe de weergave van mappen in Windows 7 te veranderen

instructies:

Stap 1

Instellingen voor mapweergave in Windows 7 zijn meestal verborgen voor de gebruiker. Standaard kunt u alleen een map openen en de schuifregelaar rechtsboven in het venster gebruiken om de weergave te configureren volgens het principe: pictogrammen groot of klein, tegels, lijst, tabel. Soms worden deze instellingen voor sommige mappen onthouden, maar vaker moet u ze elke keer dat u ze opent opnieuw configureren.

Stap 2

Open een willekeurige map via "Deze computer" of op een andere manier. Het belangrijkste is dat je ten minste één map open hebt staan. Druk vervolgens op de Alt-toets op uw toetsenbord. Wanneer u klikt, onder de adresbalk bovenaan het mapvenster, verschijnt de menubalk Bestand / Bewerken / Bekijken / Service / Help, bekend van oudere versies van Windows. Laat alt = "Afbeelding" los en selecteer de mapopties die bij u passen in het menu "Beeld". U kunt aanpassen hoe catalogi worden gegroepeerd, bijvoorbeeld op naam, grootte of aanmaakdatum.

Stap 3

Als je alles hebt geconfigureerd wat je nodig hebt, selecteer je het menu-item "Extra" en vervolgens het submenu "Mapopties". Het instellingenvenster wordt geopend met drie tabbladen: "Algemeen", "Bekijken" en "Zoeken".

Stap 4

Activeer het tabblad "Bekijken" door erop te klikken met de muisknop. U ziet twee delen van het voorkeurenvenster: Mapweergave en Geavanceerde opties.

Stap 5

Klik op de knop "Toepassen op mappen" bovenaan het venster zodat alle mappen worden weergegeven met de instellingen die u hebt ingesteld. Als u van gedachten verandert, klikt u op de knop Annuleren en configureert u de weergave van de catalogi opnieuw.

Stap 6

Vink ook in de sectie aanvullende parameters de benodigde items aan. Als u bijvoorbeeld niet op alt = "Afbeelding" wilt drukken om het mapmenu te openen, vinkt u het vakje naast "Altijd menu weergeven" aan. Een andere handige functie van dit menu is de knop "Standaardinstellingen herstellen". Het is erg handig in gevallen waarin om de een of andere reden de instellingen niet zijn toegepast of onjuist zijn ingesteld. In plaats van lang naar de oorzaak te zoeken, zet u gewoon alle parameters terug naar hun oorspronkelijke staat en wijzigt u ze vervolgens naar uw wens.

Populair per onderwerp