De Startknop Wijzigen In Windows Xp

Inhoudsopgave:

De Startknop Wijzigen In Windows Xp
De Startknop Wijzigen In Windows Xp

Video: De Startknop Wijzigen In Windows Xp

Video: De Startknop Wijzigen In Windows Xp
Video: Tutorial: Change Start Button (and other texts) in Windows XP 2024, Mei
Anonim

Vroeg of laat wil je afwisseling toevoegen aan je dagelijkse dingen. Wanneer u elke dag op een computer werkt, wilt u misschien het uiterlijk van het besturingssysteem wijzigen. Dit kan door de Windows XP Start-knop te wijzigen.

De startknop wijzigen in Windows xp
De startknop wijzigen in Windows xp

instructies:

Stap 1

Informatie over het label op de Start-knop bevindt zich in het bestand C:\Windows\explorer.exe. Om het te bewerken, hebt u een speciaal programma nodig - de resource-editor. Voorbeelden van dergelijke programma's zijn PE Module Explorer, Resource Hacker, enz.

Stap 2

Kopieer het bestand explorer.exe en sla de kopie op in dezelfde map. Hernoem het bijv. explorer1.exe. Met dit bestand moet de bewerkingsprocedure worden uitgevoerd.

Stap 3

Start de geselecteerde resource-editor. Open het bestand dat u erin aan het bewerken bent. Selecteer hiervoor Bestand -> Openen in het programmamenu. Zoek in het geopende dialoogvenster explorer.exe en dubbelklik erop om het te openen.

Stap 4

Selecteer na het openen van het bestand in de linkerkolom van het programma de tak String Table - 37 - 1049. Rechts in het scherm verschijnt een veld met de tekst om te bewerken. Zoek regel 578 en verander Start in de gewenste tekst. Klik vervolgens op de knop Script compileren boven het tekstvak om het resultaat op te slaan.

Stap 5

Selecteer daarna de tak String Table - 38 - 1049. Vervang op regel 595 het opschrift "Start" door de gewenste tekst. Klik nogmaals op de knop Script compileren om het resultaat op te slaan.

Stap 6

Nu moet u het bewerkte bestand opslaan. Selecteer hiervoor Bestand -> Opslaan in het programmamenu. Wijzigingen opgeslagen - sluit het programma.

Stap 7

Start Register-editor. Om dit te doen, selecteert u "Start" -> "Uitvoeren", in het geopende venster, schrijft u regedit en klikt u op OK.

Stap 8

Selecteer in de editor die wordt geopend de sectie HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / CurrentVersion / Winlogon. Dubbelklik op de Shell-tekenreeksparameter om deze te bewerken. Vervang explorer.exe door explorer1.exe (of wat dan ook, afhankelijk van hoe je het bestand in de tweede alinea hebt genoemd) en klik op OK.

Stap 9

Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen door te voeren.

Aanbevolen: