Windows 7-pictogrammen Wijzigen

Inhoudsopgave:

Windows 7-pictogrammen Wijzigen
Windows 7-pictogrammen Wijzigen

Video: Windows 7-pictogrammen Wijzigen

Video: bureaublad pictogrammen wijzigen 2022, December
Anonim

Moderne besturingssystemen ondersteunen de mogelijkheid om de interface aan te passen. Ieder van ons kan het uiterlijk van het systeem naar eigen wens aanpassen: installeer extra thema's, verander het uiterlijk van het bureaublad en programmavensters en verander het uiterlijk van mappen.

Windows 7-pictogrammen wijzigen change
Windows 7-pictogrammen wijzigen change

instructies:

Stap 1

Schakel miniatuurvoorbeelden in een map uit om pictogrammen in Windows 7 te wijzigen. Ga hiervoor naar het hoofdmenu met de knop "Start" en vervolgens naar het "Configuratiescherm" en selecteer het volgende menu - "Systeemprestaties en prestatie-instellingen" - door te dubbelklikken.

Stap 2

Als u een Engelse versie van het Windows 7-besturingssysteem op uw computer hebt geïnstalleerd, selecteert u het item Prestatie-opties. Schakel in het venster dat op het scherm verschijnt het selectievakje naast Miniaturen weergeven in plaats van pictogrammen uit. Klik op de knop Toepassen. Er is ook de mogelijkheid om de effecten van het besturingssysteem te controleren.

Stap 3

Vervang het standaard mappictogram in het register, hiervoor moet u inloggen met beheerdersrechten. Klik op de knop "Start", selecteer de opdracht "Uitvoeren", typ Regedit in de regel. De Register-editor wordt gestart.

Stap 4

Om pictogrammen in Windows 7 te kunnen wijzigen, zoekt u in de lijst aan de linkerkant de sectie Hkey_Local_Machine, ga daar naar het volgende pad: SOFTWARE / Microsoft / Windows / CurrentVersion - en ga naar de Explorer-tak. Maak op dit punt een map met de naam Shell-pictogrammen om de pictogrammen te vervangen.

Stap 5

Ga naar de gemaakte map, klik met de rechtermuisknop aan de rechterkant van het venster, selecteer "Nieuw" en vervolgens - "Lijnvoorbeeld". Zet het cijfer 3 in de naam en druk op Enter. Klik met de rechtermuisknop op de aangemaakte parameter, voer de optie "Wijzigen" in.

Stap 6

Specificeer het pad in de waarde naar het *.ico-bestand waarvan u de pictogrammen wilt gebruiken, of het bibliotheekbestand. Klik OK. Sluit de Register-editor, start uw computer opnieuw op of wijzig de gebruiker. Traceer de vervangende pictogrammen in de mappenlijst en aan de rechterkant van Windows Verkenner. Om de oude pictogrammen terug te geven, verwijdert u de sleutel "3" die in het register is gemaakt.

Populair per onderwerp