Hoe De Startknop Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Startknop Te Verwijderen?
Hoe De Startknop Te Verwijderen?

Video: Hoe De Startknop Te Verwijderen?

Video: Hoe De Startknop Te Verwijderen?
Video: Google Assistent verwijderen van startknop op een Samsung-telefoon 2024, Mei
Anonim

De "Start"-knop is oorspronkelijk door de makers ontworpen als een startpositie voor het starten van het werk in het systeem. Maar tegenwoordig bederft het uiterlijk vaak alleen het uiterlijk van de desktop. Het neemt een behoorlijke hoeveelheid ruimte in beslag op de taakbalk en past duidelijk niet in het aanpasbare ontwerp van knoppen en pictogrammen. Ondanks het verschijnen van een massa opties voor het bijwerken van het vertrouwde uiterlijk van het scherm in het Windows-systeem, is de knop "Start" hetzelfde gebleven en hindert de gebruiker vaak gewoon. Met behulp van het speciale hulpprogramma Start Killer kunt u de Start-knop eenvoudig verwijderen. Bovendien zal dit programma ruimte vrijmaken voor de knop, terwijl de functionaliteit van het menu behouden blijft.

Hoe de startknop te verwijderen?
Hoe de startknop te verwijderen?

Noodzakelijk

Start Killer-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma Start Killer en installeer het op uw computer. Dit hulpprogramma wordt gedistribueerd onder de status van een freeware-programma. Het is ontworpen om in elke versie van Windows te werken.

Stap 2

Voer StartKiller.exe uit. Het bevindt zich meestal in een map met dezelfde naam in de map "Program Files" op het systeemstation. Als u tijdens de installatie een andere locatie voor de locatie hebt opgegeven, opent u de juiste map en voert u het uitvoerbare bestand uit.

Stap 3

Nadat het hulpprogramma is gestart, wordt de knop "Start" onafhankelijk van uw taakbalk verwijderd. Het programma zelf staat in het systeemvak in de vorm van een speciaal pictogram. Het hulpprogramma werkt in geminimaliseerde modus.

Stap 4

Om het programma te sluiten en terug te keren naar de knop "Start", en om enkele parameters van de werking ervan te configureren, opent u het hulpprogrammamenu. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het pictogram in het systeemvak. Selecteer vervolgens de gewenste actie in het menu dat wordt geopend. Zolang dit hulpprogramma actief is, is er geen Start-knop op het scherm.

Aanbevolen: