Hoe Karaoke-bestanden Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Karaoke-bestanden Op Schijf Te Branden
Hoe Karaoke-bestanden Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Karaoke-bestanden Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Karaoke-bestanden Op Schijf Te Branden
Video: Windows 10: How to burn CDs and DVDs 2024, Mei
Anonim

Familiefeesten gaan vaak gepaard met familiegezangen, vaak vergezeld van karaoke. Het repertoire van iedereen is echter anders, dus het is nodig om je eigen schijf te maken met je favoriete liedjes en songteksten.

Hoe karaoke-bestanden op schijf te branden
Hoe karaoke-bestanden op schijf te branden

instructies:

Stap 1

Blader om te beginnen op internet naar verschillende videoclipbestanden die u mogelijk interesseren. Het moderne internet heeft veel van dergelijke sites, waarmee u zelf de gewenste selectie van muzikale composities kunt maken. In dit geval wordt de browser geselecteerd op basis van voorkeuren. Voor Firefox is bijvoorbeeld een plug-in als DownloadHelper perfect.

Stap 2

Wijzig het formaat van Flv naar Avi voordat u het op schijf brandt. Deze verandering kan worden bereikt dankzij het programma Format Factory. Een onderscheidend kenmerk van dit programma is een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid van de interface. Je vindt het op formatoz.com.

Stap 3

Het opnemen van karaoke op dvd wordt mogelijk gemaakt door een assistent zoals het programma Ashampoo Burning Studio 10. Start het programma en selecteer de functie "Films branden" in het hoofdvenster, waarna een menu met een andere lijst met acties op het scherm verschijnt. Selecteer het volgende label: "CD | DVD | Blu-ray Disc Video & Slideshow Authoring". Het gemak van het aangewezen programma ligt ook in het vermogen om de gebruiker in detail en begrijpelijk door alle opnamestadia te leiden, zodat zelfs een persoon die niet bekend is met de computer een positief resultaat kan bereiken.

Stap 4

Gebruik de oriëntatiepunten, noteer het type schijf, het formaat dat voor het scherm wordt ingesteld, voeg een lijst met clips toe waarin u geïnteresseerd bent. Houd er rekening mee dat ze al moeten worden geformatteerd voordat ze worden opgenomen.

Stap 5

Kies het type menu dat u het meest kunt lezen. Het kan zich goed aanpassen aan uw verzoeken, maar is "handmatig" opgemaakt op basis van uw wensen. De veranderingen zullen merkbaar zijn in het aantal knoppen en hun rangschikking op het scherm. Alles is nu klaar om te herschrijven.

Stap 6

Vergeet het auteursrecht (eigendom, gebruik en distributie van intellectueel eigendom) niet om de indruk van vakantieliedjes en -muziek niet te bederven. Daarom kan het resulterende product alleen thuis worden gebruikt, zonder uitzending op commerciële evenementen. Schending van deze rechten is wettelijk strafbaar, waar de officiële eigenaren en fabrikanten herhaaldelijk op worden gewezen.

Aanbevolen: