Het Uiterlijk Van Mappen Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Uiterlijk Van Mappen Wijzigen
Het Uiterlijk Van Mappen Wijzigen

Video: Het Uiterlijk Van Mappen Wijzigen

Video: Het Uiterlijk Van Mappen Wijzigen
Video: Verkenner - Mapweergave aanpassen 2024, April
Anonim

Er is zoveel informatie op uw computer opgeslagen dat het soms behoorlijk moeilijk kan zijn om het bestand of de map te vinden die u nodig hebt. Er zijn standaard gele folders rondom en zoeken op naam met vermoeide ogen aan het eind van de dag zal zelfs de meest geduldige persoon irriteren. Het Windows-besturingssysteem biedt echter ook een gemakkelijke oplossing voor het probleem - u kunt voor elke map uw eigen speciale afbeelding instellen.

Het uiterlijk van mappen wijzigen
Het uiterlijk van mappen wijzigen

instructies:

Stap 1

Om het uiterlijk van mappen aan te passen, moet u algemene instellingen in het systeem maken. Zoek de map waarvan u het uiterlijk wilt wijzigen. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen in het menu. Ga naar het tabblad "Instellingen" en klik op de knop "Pictogram wijzigen" onderaan het venster. Er verschijnt een venster met standaard snelkoppelingen. U kunt een van de voorgestelde opties kiezen.

Stap 2

Het is ook vermeldenswaard dat deze bewerking alleen wordt toegepast op de geselecteerde map, dat wil zeggen dat u de parameters voor elk item moet configureren, aangezien de "Mapweergave" niet voor alle mappen in het systeem is gedefinieerd. Als de standaardfoto's niet genoeg voor u zijn, klikt u op de knop "Bladeren". Het systeem zal u vragen om de locatie aan te geven waar u naar het gewenste afbeeldingsbestand moet zoeken. Het moet een speciaal klein pictogrambestand zijn met de extensie lnk.

Stap 3

Als u niet over zo'n bestand beschikt, kunt u op internet verschillende pictogramontwerpen vinden.

Stap 4

Selecteer het juiste bestand en klik op "OK", sluit het venster voor het selecteren van de snelkoppeling en klik ook op "OK". Het uiterlijk van uw map is nu ongebruikelijk en gemakkelijk herkenbaar. Als u van gedachten verandert of wilt terugkeren naar het standaard uiterlijk van de map, volgt u deze stappen opnieuw en selecteert u de afbeelding die bij u past.

Stap 5

U kunt de afbeelding ook op de achtergrond van de map plaatsen door het item "Bestand selecteren" te selecteren in het venster "Eigenschappen" van het tabblad "Instellingen". De foto die je hebt gekozen zal pronken tegen de achtergrond van de map. Nu kunt u altijd gemakkelijk de gewenste mappen vinden zonder gebruik te maken van opties zoals "Zoeken". U kunt op elk moment de naam van de map wijzigen, de snelkoppeling wijzigen, de afbeelding wijzigen, dus probeer voor uzelf de voorwaarden voor de locatie van mappen te creëren.

Aanbevolen: