Hoe Plaats Je Een Avatar In ICQ

Inhoudsopgave:

Hoe Plaats Je Een Avatar In ICQ
Hoe Plaats Je Een Avatar In ICQ

Video: Hoe Plaats Je Een Avatar In ICQ

Video: Hoe Plaats Je Een Avatar In ICQ
Video: Что такое аватар и как его создать 2024, Mei
Anonim

ICQ of, zoals het gewoonlijk wordt genoemd, ICQ is een van de meest populaire instant messaging-diensten. Om hun individualiteit te benadrukken, kan elke gebruiker zijn eigen avatar plaatsen. Gebruikers die hier minder ervaring mee hebben, kunnen echter vragen hebben.

Hoe plaats je een avatar in ICQ
Hoe plaats je een avatar in ICQ

instructies:

Stap 1

Je kunt een avatar installeren via de officiële ICQ-website. Open uw webbrowser en typ in de adresbalk https://icq.com, ga dan naar het ingevoerde adres. Klik op de hoofdpagina van de site in de rechterbovenhoek op de link "Inloggen" en voer vervolgens het ICQ-nummer (of postadres) en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. U bent nu ingelogd op de site

Stap 2

Klik dan op de link "Daten" in de kop van de site. U wordt doorgestuurd naar de zoekpagina voor personen, aan de rechterkant ziet u een overzicht van uw accountgegevens. Klik op de link "Mijn profiel". Klik op de pagina die wordt geopend op de link "Afbeelding wijzigen". Klik in het venster dat verschijnt op "Bladeren" en gebruik het dialoogvenster Verkenner om het bestand voor de afbeelding te selecteren. Het moet een van de volgende formaten hebben: jpg, gif, png, bmp of tiff. Klik op de geselecteerde afbeelding en klik op "Openen". Bevestig uw wens om een avatar in te stellen door op "Opslaan" te klikken.

Stap 3

Je kunt ook een avatar toevoegen met behulp van de officiële ICQ-applicatie. Voer het programma uit. Klik in het bovenste deel van het venster op de plaats die bedoeld is voor de avatar. In het venster dat verschijnt, wordt u gevraagd om uw eigen foto te uploaden, een foto te maken met uw webcam of een afbeelding uit de ICQ-galerij te selecteren. Als u een kant-en-klare afbeelding voor een avatar heeft, klikt u op "Bladeren", selecteert u een afbeelding en klikt u op "Openen" en vervolgens op "Opslaan".

Stap 4

De avatar kan ook worden geïnstalleerd met behulp van een van de applicaties van derden, bijvoorbeeld QIP. Voer het programma uit. Klik op het logo onderaan het applicatievenster, selecteer vervolgens "Toon / wijzig mijn gegevens", en vervolgens het item betreffende ICQ. Er wordt een venster met algemene accountgegevens geopend. Klik op het mappictogram in de linkerbovenhoek onder de plaats voor de avatar. Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend het afbeeldingsbestand en klik op "Openen". Klik vervolgens op "Opslaan" om de wijzigingen te bevestigen.

Aanbevolen: