Waar Slaat Itunes Firmware Op?

Inhoudsopgave:

Waar Slaat Itunes Firmware Op?
Waar Slaat Itunes Firmware Op?

Video: Waar Slaat Itunes Firmware Op?

Video: Waar Slaat Itunes Firmware Op?
Video: How to Import Ipsw firmware into iTunes 2024, Mei
Anonim

Bij het downloaden van updates voor het mobiele besturingssysteem iOS via iTunes worden alle firmwarebestanden opgeslagen in de programmamap. U kunt deze bestanden altijd gebruiken om ze op een apart medium op te slaan als back-up, van waaruit u uw Apple-apparaat zelfs vanaf elke andere computer kunt herstellen.

Waar slaat itunes firmware op?
Waar slaat itunes firmware op?

instructies:

Stap 1

Firmware gedownload door iTunes bevindt zich in verschillende mappen, afhankelijk van de versie van het besturingssysteem. In Windows XP worden updates opgeslagen in de map Documenten en instellingen - Gebruiker - Toepassingsgegevens - Apple Computer - iTunes - Software-updates. U kunt naar deze map gaan via de sectie "Deze computer" - "Lokale schijf C:".

Stap 2

In Windows Vista, 7 en 8 bevindt deze map zich in de map Gebruikers - Gebruiker - AppData - Roaming - Apple Computer - iTunes - Software-updates op de C:-schijf. U kunt er naartoe gaan door het menu "Start" - "Computer" - "Lokale schijf C:" te selecteren. De gebruikersdirectory is genoemd naar de gebruikersnaam die u op het systeem gebruikt.

Stap 3

De bestanden in deze mappen kunt u naar een apart opslagmedium kopiëren. Selecteer hiervoor de bestanden in de directory, klik met de rechtermuisknop op het selectiegebied en selecteer "Kopiëren". Volg de procedure voor het plaatsen van uw flashkaart in de map met hetzelfde contextmenu.

Stap 4

Om firmwaregegevens te herstellen nadat u het systeem opnieuw hebt geïnstalleerd of iTunes volledig hebt verwijderd, kopieert u deze bestanden naar de juiste map van het programma. Met deze bestanden kunt u ook updates uitvoeren zonder internetverbinding of geen back-ups in het geval van een softwareprobleem met uw Apple-apparaat.

Stap 5

Voordat u het apparaat flasht, moet u een back-up van uw gegevens maken om uw contactenlijst, gedownloade muziek en andere bestanden niet te verliezen. Om dit te doen, sluit u uw apparaat aan op uw computer, start u iTunes en klikt u met de rechtermuisknop op de naam van uw apparaat. Selecteer in het contextmenu dat wordt geopend "Een kopie maken". Daarna kunt u alle bewerkingen met het apparaat uitvoeren zonder de dreiging van gegevensverlies.

Aanbevolen: