Hoe Je Enchantment Snel Kunt Pompen In Skyrim

Inhoudsopgave:

Hoe Je Enchantment Snel Kunt Pompen In Skyrim
Hoe Je Enchantment Snel Kunt Pompen In Skyrim
Anonim

De Enchant-vaardigheid in Skyrim is verantwoordelijk voor het begiftigen van wapens en items met magische eigenschappen. Een speler met deze vaardigheid kan betoverde wapens maken die de meeste gebruikelijke monsters in hun kenmerken overtreffen, en het door hem gemaakte pantser zal een constante bonus hebben wanneer hij ze draagt.

Hoe je Enchantment snel kunt pompen in Skyrim
Hoe je Enchantment snel kunt pompen in Skyrim

instructies:

Stap 1

Gebruik de tutorials om snel en gratis de betoverende vaardigheid in Skyrim te pompen. Begin onderweg grotten en andere afgelegen plaatsen te doorzoeken op zoek naar nuttige boeken. Daarom is het op de Whiterun-locatie de moeite waard om het huis van Carlotta Valentia te inspecteren en op de Riften-locatie een huis genaamd Medovik. Bovendien zijn er leerboeken over betoverende plekken in Trevskaya Zastava en het heiligdom van Mehrunes Dagon. Zodra je de tutorial hebt gevonden, open je hem gewoon en je Enchant-vaardigheid zal aanzienlijk toenemen.

Stap 2

Een andere manier om deze vaardigheid te verbeteren, is door de Soul Catcher-spreuk te bestuderen en veel van de goedkoopste zielsedelstenen te vinden of te kopen. Gebruik een spreuk op vijanden, dood ze en vul daarmee de zielstenen. Verzamel, in overeenstemming met het aantal gevulde stenen, decoraties en wapens die je niet nodig hebt.

Stap 3

Combineer nu op de betoverende tafel de zielsedelstenen en de geselecteerde items. Kies het effect dat ze zullen hebben bij het maken en maak het item. Met elk gemaakt item groeit je Enchant-vaardigheid, waardoor je krachtigere dingen kunt maken, waarvan de creatie op zijn beurt deze vaardigheid nog meer zal vergroten.

Stap 4

Een snelle maar dure manier om betoveringen in Skyrim te verhogen, is door een leraar te vinden. Om dit te doen, zoek je de Mages Guild (College of Winterhold) en praat je met de bewoners. Ontdek tijdens de dialoog wat ze je kunnen leren. Betaal die goochelaars die je Betoverend kunnen leren, waarna ze deze vaardigheid van je personage zullen vergroten.

Stap 5

Een andere manier om de Enchant-vaardigheid te ontwikkelen, is door een eenzame goochelaar te vinden die ermee instemt om je les te geven. Betaal hem voor een vaardigheidsupgrade. Daarna, met behulp van de vaardigheden Stealth en Theft, steel je het geld dat je voor training van hem hebt betaald. Vraag hem opnieuw om je les te geven en je opnieuw te beroven. Na de vijfde keer zal hij je niet meer kunnen leren.

Stap 6

Als je geen tijd en geld wilt besteden aan het trainen van een vaardigheid, open dan gewoon de console door op de tilde-toets ("~") te drukken. Voer in de regel in: "advskill Enchanting 100" en je Enchanting-vaardigheid krijgt onmiddellijk de maximale waarde.

Aanbevolen: