Een Monitor Draadloos Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Monitor Draadloos Aansluiten
Een Monitor Draadloos Aansluiten

Video: Een Monitor Draadloos Aansluiten

Video: Een Monitor Draadloos Aansluiten
Video: Connect Mobile Screen To TV with Miracast WiFi Dongle I Wireless Display I WiFi Display Receiver 2024, Mei
Anonim

Naast speciale modellen draadloze monitoren is er onlangs een apparaat op de markt voor computerapparatuur verschenen waarmee u een gewone monitor draadloos op een computer kunt aansluiten.

Een monitor draadloos aansluiten
Een monitor draadloos aansluiten

Het is nodig

EZR601AV draadloze kit

instructies:

Stap 1

Bestel op internet of koop bij een speciale computerwinkel een apparaat om een monitor via een draadloze HDMI-interface op een computer aan te sluiten. Deze kit bevat een apparaat dat wordt aangesloten op de computersysteemeenheid door verbinding te maken met een USB-poort, evenals een monitorapparaat dat erop wordt aangesloten via een HDMI- of VGA-interface, afhankelijk van het model.

Stap 2

Houd er rekening mee dat dit de procedure voor het gebruik van de tv als computermonitor aanzienlijk vereenvoudigt. Ook handig als je een laptop hebt zonder de mogelijkheid om een VGA-kabel aan te sluiten, aangezien er in elk model USB-poorten aanwezig zijn.

Stap 3

Bekijk de systeemvereisten die vereist zijn om het gebruik van dit apparaat te ondersteunen. U hebt een computer nodig met een processor die niet lager is dan Intel Atom en ten minste 512 megabyte RAM. Dit zijn echter slechts de systeemvereisten van de EZR601AV-kit. Vraag de verkoper naar de vereiste minimale configuratie voor elk model. Het is ook het beste voor uw computer om precies aan de aanbevolen parameters te voldoen, aangezien het spel minimaal vastloopt en video's worden afgespeeld. Controleer ook de opties voor je videoadapter.

Stap 4

Sluit het apparaat aan op de behuizing van de systeemeenheid of laptop. Sluit de monitorkabels aan op een apparaat in de buurt en volg de instructies om ze te koppelen. Daarna kunt u de monitor op de gewenste afstand van de systeemeenheid plaatsen.

Stap 5

Installeer de software op uw computer, start deze opnieuw op en voer het apparaatbeheerprogramma uit. Maak de nodige instellingen en pas de wijzigingen toe. Houd er rekening mee dat bij het gebruik van de draadloze interface voor het aansluiten van de monitor bepaalde problemen kunnen optreden als er nog steeds een USB-modem wordt gebruikt.

Aanbevolen: