Hoe 8 GB Op Dvd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe 8 GB Op Dvd Te Branden
Hoe 8 GB Op Dvd Te Branden

Video: Hoe 8 GB Op Dvd Te Branden

Video: Hoe 8 GB Op Dvd Te Branden
Video: Hoe brand je een .iso bestand op een DVD ? 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om grote bestanden op een dvd te branden, maar de standaardmedia hebben een capaciteit van 4,7 Gb. Om alle bestanden op te nemen, heeft u een dubbelzijdige schijf en speciale software nodig.

Hoe 8 GB op dvd te branden
Hoe 8 GB op dvd te branden

Noodzakelijk

  • - Nero Burning Rom;
  • - dubbelzijdige dvd;

instructies:

Stap 1

Koop gelicentieerde Nero Burning ROM-software. Installeer het op uw pc. Activeer de licentie via internet door naar de officiële website van het bedrijf van de fabrikant te gaan. Download en installeer de nieuwste update voor dit programma.

Stap 2

Start de Nero Burning ROM-toepassing. In het dialoogvenster dat aan de linkerkant verschijnt, moet u de optie CD naar DVD wijzigen. Selecteer de bestandsindeling voor dvd-rom (opstarten). Met deze bewerking kunt u een schijf maken met de autorun-functie (autorun.exe). Vink het vakje aan naast het item "Multisessieschijf branden". Klik nu op de knop "Nieuw".

Stap 3

Er verschijnt een nieuw dialoogvenster voor u. Aan de linkerkant staat de naam van een standaard lege schijf. Klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer "Naam wijzigen …". Geef de gewenste en handige naam voor u aan. Druk op de Enter-toets.

Stap 4

Klik in het rechterdeel van het dialoogvenster op het selectiemenu voor schijfgrootte. Installeer optie DVD9 (8152 Mb), met deze bewerking kunt u 8 Gb opnemen. Plaats een dubbelzijdige lege dvd in het station van uw pc.

Stap 5

Klik op het vervolgkeuzemenu "Bewerken". Klik vervolgens op de knop "Bestanden toevoegen". Geef in het venster dat verschijnt het exacte pad op naar de bestanden die u naar een lege schijf wilt schrijven. Selecteer de bestanden die zijn voorbereid voor opname en klik op de knop "Toevoegen".

Stap 6

Klik op de knop "Opnemen". Tijdens het kopiëren van bestanden naar de schijf wordt u gevraagd de volgende schijf te plaatsen. Open de drive en draai de dubbelzijdige dvd om. Klik na het "branden" op de knop "Controleren op fouten". De bestanden zijn met succes naar de schijf geschreven.

Aanbevolen: