Een Niet-opgeslagen Bestand Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Niet-opgeslagen Bestand Herstellen
Een Niet-opgeslagen Bestand Herstellen

Video: Een Niet-opgeslagen Bestand Herstellen

Video: Een Niet-opgeslagen Bestand Herstellen
Video: W10-0041 Herstellen van een niet opgeslagen Microsoft Word document 2024, Mei
Anonim

Vaak vergeten gebruikers, wanneer ze in Microsoft Office werken, om de een of andere reden of hebben ze geen tijd om het bestand op te slaan waaraan ze zojuist hebben gewerkt, en informatie gaat verloren wanneer het niet-opgeslagen document wordt gesloten. Als u het bestand niet hebt opgeslagen en het programma hebt gesloten, betekent dit niet dat al uw werk verloren is gegaan - een niet-opgeslagen bestand in Microsoft Office kan worden hersteld.

Een niet-opgeslagen bestand herstellen
Een niet-opgeslagen bestand herstellen

instructies:

Stap 1

Voor documentherstel biedt Office een functie waarmee u een bestand kunt herstellen vanaf een back-up die regelmatig en met regelmatige tussenpozen wordt uitgevoerd terwijl u aan een bestand werkt. Dienovereenkomstig kunt u de laatste automatisch opgeslagen versie van uw document uitvoeren.

Stap 2

Deze functie is beschikbaar als de parameter "Autosave elke … minuten" in uw programma is ingesteld. U moet ook de optie inschakelen in de instellingen "De laatste automatisch opgeslagen versie behouden als het bestand is gesloten zonder op te slaan".

Stap 3

Schakel deze functies in en als u het bestand per ongeluk sluit zonder op te slaan, kunt u eenvoudig de laatste versie herstellen die door het programma is onthouden.

Stap 4

Open een Microsoft Office-toepassing waarin u geen tijd had om het vorige bestand op te slaan (bijvoorbeeld Word of Excel), open vervolgens het menu Bestand en selecteer de optie Recente bestanden. Selecteer vervolgens de optie "Niet-opgeslagen documenten herstellen" of "Niet-opgeslagen boeken herstellen" in de lijst.

Stap 5

In Power Point zal het programma u vragen om niet-opgeslagen presentaties te herstellen. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u de automatisch opgeslagen concepten ziet. Selecteer het juiste bestand en open het, en selecteer vervolgens de optie "Opslaan als" in het menu.

Stap 6

U kunt ook een bestand herstellen door Details te kiezen in het menu Bestand en vervolgens Versiebeheer. Klik in het geopende venster op de knop voor het herstellen van niet-opgeslagen documenten.

Aanbevolen: