Hoe Een Karaoke-dvd Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Karaoke-dvd Te Branden
Hoe Een Karaoke-dvd Te Branden

Video: Hoe Een Karaoke-dvd Te Branden

Video: Hoe Een Karaoke-dvd Te Branden
Video: Windows 10: How to burn CDs and DVDs 2024, Mei
Anonim

Veel moderne gezinnen hebben dvd-spelers met karaoke-functie. Het wordt geleverd met een dvd-karaoke-schijf. Hoewel deze schijf een groot aantal nummers van een grote verscheidenheid aan stijlen bevat, is deze vaak niet geschikt voor gebruikers, omdat deze niet uw favoriete werken bevat. Er is een vrij eenvoudige uitweg uit deze situatie.

Hoe een karaoke-dvd te branden
Hoe een karaoke-dvd te branden

Noodzakelijk

Personal computer, Ashampoo Burning Studio 10-programma, DownloadHelper-plug-in, Mozilla-browser

instructies:

Stap 1

U moet uw eigen karaoke-dvd branden met uw favoriete nummers. Eerst moet je de clips die je leuk vindt downloaden van internet. Er is een groot aantal verschillende portals gewijd aan dit onderwerp, van waaruit het via een directe link met elke browser kan worden gedownload. Kies de dienst die het beste bij u past.

Stap 2

Er zijn ook een groot aantal sites die online karaokediensten aanbieden. Van de pagina's van deze sites kunt u ook de video downloaden die u leuk vindt met behulp van een kleine DownloadHelper-plug-in die in de Firefox-browser is geïnstalleerd. Installatie duurt niet lang. Het is ook vermeldenswaard dat de plug-in automatisch wordt ingebed in de browser.

Stap 3

Houd er rekening mee dat de gedownloade bestanden in Flv-indeling zijn en moeten worden geconverteerd naar Avi-indeling voordat ze op dvd worden gebrand. Dit kan gedaan worden met behulp van een klein, gratis en erg handig programma Format Factory, dat een eenvoudige, intuïtieve interface heeft. U kunt het downloaden van de website formatoz.com.

Stap 4

U kunt op deze manier verkregen karaokeclips op een dvd-schijf branden met behulp van het Ashampoo Burning Studio 10-programma, dat een gebruiksvriendelijke interface, kwaliteit en bestandsverwerkingssnelheid heeft. Nadat u het programma hebt gestart, selecteert u het tabblad "Films branden" in het hoofdvenster en klikt u in het vervolgkeuzemenu dat verschijnt op de knop "Video- en diavoorstelling-cd | dvd | Blu-ray-schijf".

Stap 5

Stel vervolgens met behulp van de programma-aanwijzingen het type schijf in dat moet worden opgenomen, de schermindeling en voeg de gedownloade karaokeclips die u hebt geconverteerd naar Avi-indeling toe aan de lijst met op te nemen clips. Daarna moet u het type menu selecteren (u kunt ook de weergave, de locatie en het aantal knoppen in dit menu wijzigen) en opnemen. Zo heb je een karaoke-dvd waar je lang plezier van zult hebben, zodat je je favoriete nummers kunt spelen.

Aanbevolen: