Servicecodes Invoeren

Inhoudsopgave:

Servicecodes Invoeren
Servicecodes Invoeren

Video: Servicecodes Invoeren

Video: Servicecodes Invoeren
Video: *SECRET* ROBUX Promo Code In 2021? (Roblox Promo Codes!) 2024, April
Anonim

Servicecodes van de telefoon zijn speciale cijfercombinaties, waarmee u de verborgen instellingen van de mobiel kunt wijzigen. Deze combinaties zijn voor elke telefoonfabrikant anders.

Servicecodes invoeren
Servicecodes invoeren

instructies:

Stap 1

Een van de opdrachten, die voor alle modellen van alle fabrikanten hetzelfde is, is het controleren van de IMEI-code. Met zijn hulp kunt u erachter komen of uw telefoon origineel is door het ontvangen nummer te vergelijken met het nummer op de doos en onder de batterij. Dit commando is * # 06 #.

Stap 2

Als je een Motorola-telefoon gebruikt, heb je de mogelijkheid om muziek te bewerken. Voer hiervoor de combinatie ppp000p1p in en klik op OK. Start daarna je mobiel opnieuw op met de knop "Uitschakelen". Voer de combinatie ppp278p1p in om het audiobewerkingsmenu te openen.

Stap 3

Eigenaars van Samsung-telefoons hebben opties zoals het aanpassen van het display met het commando * # 0523 #, het wijzigen van het contrast van het display met het commando * # 9998 * 523 #, het bekijken van de batterijstatus met de combinatie * # 9998 * 228 #, evenals testen het trilalarm… Voer hiervoor de combinatie * # 9998 * 842 # in. U hebt ook de mogelijkheid om uitgebreide informatie over de telefoon en firmware te vinden met het commando * # 9998 * VERNAME #.

Stap 4

Gebruik in Alcatel-telefoons de combinatie * # 000000 #. Na het invoeren komt u in het interne menu van de telefoon. De commando's traces, ctrl charge en damier zullen voor u beschikbaar komen. Met het traces-commando kunt u het kanaalindicatormenu openen, ctrl charge gebruiken om de spanning van zowel het opladen als de batterijen te controleren en te meten, en damier gebruiken om het display te testen.

Stap 5

In Nokia-telefoons moet u de combinatie * # 92702689 # invoeren. U krijgt toegang tot het verbeteren van de spraakkwaliteit met * 3370 #, het verslechteren van de spraakkwaliteit * 4720 #, evenals het bekijken van de firmwareversie met de combinatie * # 0000 #. Het verlagen van de spraakkwaliteit spaart uw batterij, terwijl het verbeteren van de spraakkwaliteit de totale gesprekstijd met dertig tot veertig procent verkort.

Aanbevolen: