Hoe Maak Je Een Verloopstuk?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Verloopstuk?
Hoe Maak Je Een Verloopstuk?

Video: Hoe Maak Je Een Verloopstuk?

Video: Hoe Maak Je Een Verloopstuk?
Video: Oil Filter Supressor Adaptor for AKM 7,62х39 2024, Mei
Anonim

Een versnellingsbak is een set tandwielen die zijn ingesloten in een gemeenschappelijke behuizing, een carter genaamd. Door de aanwezigheid van de behuizing kunt u de onderdelen compact rangschikken en beschermen tegen mechanische schade en vuil.

Hoe maak je een verloopstuk?
Hoe maak je een verloopstuk?

Noodzakelijk

  • - staalplaat;
  • - versnellingen;
  • - voering;
  • - automaat.

instructies:

Stap 1

Gebruik het volgende diagram om een versnellingsbak te maken. Maak een tweedelig versnellingsbakhuis, gebruik hiervoor een staalplaat met een dikte van 6 tot 8 millimeter. Alle muren moeten rechthoekig zijn. Las beide secties, verbind ze met vier bouten. Bevestig de lagerringen met zes schroeven aan de muur. De kooipakkingen moeten van oliebestendig rubber zijn

Stap 2

Sluit de aandrijfas, gemaakt uit één stuk, aan op de uitgaande as van de aandrijflijntransmissie. Verander de overbrengingsverhouding van de eerste trap afhankelijk van de diameter van de pneumatiek. Het kan worden geëvenaard door het aantal tanden van een paar cilindrische tandwielen. Plaats het aangedreven tandwiel op de as van het tandwiel van de volgende trap. Gebruik deze as voor krachtafname en aandrijving van de lier, evenals andere mechanismen.

Stap 3

Maak een tweede tandwieloverbrenging van drie kegeltandwielen. Plaats het aandrijftandwiel in aangrijping met een paar aangedreven tandwielen die op een gemeenschappelijke as moeten worden gemonteerd. Voorzie zijn beweging van een getande huls, die langs de spiebanen van de as beweegt. Koppel de naaf met het aangedreven tandwiel of plaats deze neutraal ertussen. Bevestig de schakelhendel van de bus aan het versnellingsbakhuis.

Stap 4

Zorg voor achteruitversnelling bij het monteren van de versnellingsbak, als het voertuig niet is uitgerust met een achteruitversnelling, omdat deze niet over de vereiste versnelling beschikt. Houd er rekening mee dat het dezelfde snelheden moet hebben als in rechte beweging. Met deze versnellingsbak kan de actuator in elk deel van het luchtkanaal worden geïnstalleerd. Elimineer gaten in de tandwieloverbrenging met shims. Het is beter om een versnellingsbak te vervaardigen in een werkplaats die is uitgerust met tandwielsnijmachines en apparatuur die is ontworpen om wrijvende delen te harden.

Aanbevolen: