Het Maptype Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Maptype Wijzigen
Het Maptype Wijzigen

Video: Het Maptype Wijzigen

Video: Het Maptype Wijzigen
Video: Nationaal Georegister metadata wijzigen 2024, Mei
Anonim

Het maptype in het Microsoft Windows-besturingssysteem bepaalt de categorie van de opgeslagen gegevens. Standaard zijn er 7 soorten mappen: Documenten, Afbeeldingen, Fotoalbum, Muziek, Artiest, Album en Video's. De gebruiker kan verschillende weergave-opties voor de geselecteerde map wijzigen.

Het maptype wijzigen
Het maptype wijzigen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm".

Stap 2

Vouw de koppeling Vormgeving en persoonlijke instellingen uit en selecteer het knooppunt Mapopties.

Stap 3

Ga naar het tabblad Algemeen van het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer de opdracht Gebruik gewone Windows-mappen om het systeemvak in alle mappen uit te schakelen.

Stap 4

Selecteer de optie "Elke map in een apart venster openen" om te voorkomen dat er een nieuwe map wordt geopend in het tabblad van het vorige venster, of selecteer de optie "Openen met één klik" om dubbelklikken te voorkomen.

Stap 5

Klik op het tabblad Weergave en schakel de selectievakjes in voor Altijd pictogrammen weergeven, geen miniaturen, Altijd menu's weergeven en Informatie over bestandsgrootte weergeven in maptips.

Stap 6

Pas de selectievakjes toe voor Verborgen bestanden en mappen weergeven, Toon eenvoudige weergave van mappen in de mappenlijst van Explorer en schakel het selectievakje voor Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen uit.

Stap 7

Gebruik de functie voor het herstellen van mapeigenschappen bij het wijzigen van het type na blootstelling aan malware. Open hiervoor het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem en ga naar het item "Uitvoeren".

Stap 8

Voer de waarde regedit in het veld Openen in en bevestig de uitvoering van de opdracht om de Register-editor te starten door op OK te klikken.

Stap 9

Vouw de registersleutel HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersion uit en wijzig (of maak indien nodig) de waarde van de tekenreeksparameter NoFolderOptions in 1 om het menu met mapeigenschappen weer te geven of 0 om het menu met mapeigenschappen te verbergen.

Stap 10

Keer terug naar het tabblad Weergave van het dialoogvenster Mapopties en pas de optie Terug naar oude mapvensters bij aanmelden en Gebruik selectievakjes toe om items te selecteren om de gewenste opties te wijzigen.

Stap 11

Schakel de selectievakjes voor Beveiligde systeembestanden verbergen, Weergave-opties voor elke map onthouden, Stationsletters weergeven en Weergave-handlers weergeven in het bladervenster uit.

Aanbevolen: