Gegevens Herstellen In Excel

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen In Excel
Gegevens Herstellen In Excel

Video: Gegevens Herstellen In Excel

Video: Gegevens Herstellen In Excel
Video: Een database maken in Excel 2024, April
Anonim

Bij het werken met verschillende documenten moet u uiterst voorzichtig zijn. Het indrukken van een paar onjuiste toetsen kan leiden tot het volledig wissen of verwijderen van belangrijke bestanden. In dergelijke situaties is het noodzakelijk om programma's te gebruiken waarmee u gewijzigde tabellen en tekstdocumenten kunt herstellen.

Gegevens herstellen in Excel
Gegevens herstellen in Excel

Het is nodig

  • - Recovery Toolbox voor Excel;
  • - Eenvoudig herstel.

instructies:

Stap 1

Gebruik Recovery Toolbox for Excel om de integriteit van spreadsheets te herstellen. Download het installatiebestand voor deze toepassing. Installeer het programma. Accepteer hiervoor de voorwaarden van de licentieovereenkomst en selecteer een map om de bestanden uit te pakken.

Stap 2

Activeer in het laatste installatiemenu het item Bureaubladpictogram maken. Voer het programma uit met behulp van de snelkoppeling die op het bureaublad verschijnt. Klik op de knop Openen en selecteer de spreadsheet waarvan u de integriteit wilt herstellen.

Stap 3

Klik op de knop Analyseren en wacht even terwijl het programma het geselecteerde document scant. Na het voltooien van dit proces, krijgt u een tabel te zien met alle informatie die kan worden hersteld.

Stap 4

Opgemerkt moet worden dat het beschreven hulpprogramma de modus voor het werken met tabellen met meerdere pagina's ondersteunt. Wissel tussen platen voor een volledige beoordeling van de kwaliteit van de restauratie.

Stap 5

Installeer Microsoft Excel. Zonder dit kunt u de herstelde informatie niet naar de harde schijf van uw computer exporteren. Nadat de installatie van het programma is voltooid, klikt u op de knop Exporteren naar Excel onder aan het werkvenster.

Stap 6

Direct daarna wordt er een nieuw Microsoft Excel-spreadsheet aangemaakt. Wacht tot het automatisch is gevuld met informatie die is hersteld van het bestand dat wordt verwerkt. Sluit Recovery Toolbox voor Excel. Sla het nieuwe werkblad op.

Stap 7

Als u de benodigde documenten volledig hebt verwijderd en de inhoud niet hebt gewijzigd, gebruikt u het programma Easy Recovery. Opgemerkt moet worden dat deze applicatie een ingebouwde functie heeft voor het herstellen van spreadsheets van verschillende groottes.

Aanbevolen: