Hoe De Prestatie "Balance Advocate" Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Prestatie "Balance Advocate" Te Krijgen
Hoe De Prestatie "Balance Advocate" Te Krijgen

Video: Hoe De Prestatie "Balance Advocate" Te Krijgen

Video: Hoe De Prestatie "Balance Advocate" Te Krijgen
Video: Sociaal advocaten | Zondag met Lubach (S11) 2024, Maart
Anonim

De prestatie Balance Advocate kan worden behaald in S. T. A. L. K. E. R. voor het voltooien van een specifieke taak. Er zijn ook alternatieve methoden om dit resultaat te bereiken.

Hoe de prestatie te krijgen?
Hoe de prestatie te krijgen?

Noodzakelijk

S. T. A. L. K. E. R.-spel op je computer geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de S. T. A. L. K. E. R. je hebt aan de nodige voorwaarden voldaan, namelijk: je gaf geen voorkeur aan een van de bestaande groepen, en je werkte de hele tijd als een gratis stalker, je maakte geen vijanden voor jezelf en vond geen nieuwe vrienden.

Stap 2

Verkoop de pda van de oprichter van de schuld die u aanhoudt. Verkoop de PDA aan Morgan en Tkachenko aan Sych, vertel Gonta en de groepen dat Flint Soroka is, vertel hem zijn locatie en dat ze met hem hebben afgerekend. Geef je niet over aan Veertig Plicht of Vrijheid. Als je deze prestatie niet kunt krijgen, controleer dan de versie van het spel, het is heel goed mogelijk dat je deze eerst moet upgraden.

Stap 3

Houd er rekening mee dat prestaties in het spel ook kunnen worden behaald met speciale patches die op internet kunnen worden gedownload. Ze maken het proces om het spel te halen en prestaties te behalen meestal veel gemakkelijker, maar tegelijkertijd hebben ze niet de beste invloed op de werking van programma's. Zorg er bij het downloaden voor dat ze eerder door andere gebruikers zijn gebruikt en dat ze daarna geen problemen met het spel hebben gehad.

Stap 4

Vind speciale sites op internet gewijd aan de S. T. A. L. K. E. R. om vervolgens naar hun gegevens te verwijzen voor hulp bij het passeren. Daar kun je ook links naar speciale add-ons voor het spel, cheatcodes en patches en nog veel meer downloaden of vinden.

Stap 5

U kunt het beste een back-up maken van uw actieve gameconfiguratie voordat u ze gebruikt. Voordat u ze start (met name patches), moet u de bestanden op virussen controleren. Vertrouw geen dubieuze bronnen en gebruik geen aanvullende materialen die van hen zijn gedownload. Merk op dat upgrades ook patches bevatten.

Aanbevolen: