Hoe Bezette Poorten Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Bezette Poorten Te Bekijken
Hoe Bezette Poorten Te Bekijken

Video: Hoe Bezette Poorten Te Bekijken

Video: Hoe Bezette Poorten Te Bekijken
Video: Marco Borsato, Armin van Buuren, Davina Michelle - Hoe Het Danst (Live op Pinkpop 2019) 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om drukke poorten te controleren. Het is gewoon noodzakelijk om periodiek poorten te controleren voor veiligheidsdoeleinden, aangezien er tijdens het werken op internet een mogelijkheid bestaat dat virussen of andere schadelijke software naar u worden verzonden via een open poort.

Hoe bezette poorten te bekijken
Hoe bezette poorten te bekijken

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste punt van deze problematiek is de bescherming van uw computer. Om ervoor te zorgen dat het vanaf het begin niet mogelijk was voor verschillende virussen om het besturingssysteem binnen te dringen, moet u een goed beveiligingssysteem hebben. Het is belangrijk om te bedenken dat bescherming effectief moet zijn. Vaak kunnen gratis antivirusprogramma's of kleine firewalls deze taak niet aan. Daarom is het raadzaam om een antivirusprogramma zoals Kaspersky Internet Security op uw computer te installeren, en Outpost Firewall is behoorlijk effectief vanuit firewalls.

Stap 2

De eenvoudigste manier om te controleren op open en dus potentieel gevaarlijke poorten is door een online test uit te voeren via de website https://2ip.ru (via link https://2ip.ru/port-scaner). Het is mogelijk dat de analyse potentieel gevaarlijke poorten aan het licht brengt die moeten worden gesloten. Schrijf na het voltooien van de test de rood gemarkeerde poorten apart op, aangezien deze moeten worden gesloten. Als er geen poorten in het rood zijn geschreven, vormen open poorten geen bedreiging voor uw systeem

Stap 3

Om direct van open en potentieel gevaarlijke poorten af te komen (als tijdelijke oplossing), kunt u een klein hulpprogramma Windows Worms Doors Cleaner gebruiken dat geen installatie vereist (volg de link https://2ip.ru/download/wwdc.exe). Wanneer u de toepassing opent, moet u de poorten sluiten die in de test rood zijn gemarkeerd. Start vervolgens uw computer opnieuw op

Stap 4

Verder preventief onderhoud van het besturingssysteem is noodzakelijk omdat het systeem een open poort had, mogelijk gebruikt door malware. De gevaarlijkste functie van het systeem dat dergelijke toepassingen activeren, is de zogenaamde. "Anonieme gebruiker". Het is het beste om het uit te schakelen met behulp van een klein hulpprogramma AVZ (https://z-oleg.com/secur/avz/download.php).

Aanbevolen: