Grafische Weergave Van De Bezette Ruimte

Inhoudsopgave:

Grafische Weergave Van De Bezette Ruimte
Grafische Weergave Van De Bezette Ruimte

Video: Grafische Weergave Van De Bezette Ruimte

Video: Grafische Weergave Van De Bezette Ruimte
Video: Grafische bepaling van resulterende krachten 2024, Mei
Anonim

Om te zien hoe de ruimte op een computer wordt toegewezen, is het handig om een specifieke schijf of map grafisch weer te geven en te bekijken. Voor deze doeleinden zijn veel verschillende grafische programma's ontwikkeld voor het analyseren van de bezette ruimte. Laten we eens kijken naar de meest populaire die gratis wordt verspreid.

Cirkeldiagram
Cirkeldiagram

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

RuimteSniffer. Een van de meest populaire gratis programma's voor grafische analyse van de bezette ruimte op verschillende media. Gebruikt een blokweergave van de resultaten. Heeft goede functionaliteit en maatwerk. De grootte van het hulpprogramma is 1,5 MB. Geen installatie vereist. Werkt alleen in Microsoft Windows-omgeving.

SpaceSniffer-programma
SpaceSniffer-programma

Stap 2

Scanner. Nog een gratis programma voor het analyseren van grafische bestandssystemen. Geeft de resultaten van uw analyse weer in een cirkeldiagram. Het wordt gekenmerkt door de eenvoud van de interface en het kleine formaat - ongeveer 250 Kb. Geen installatie vereist. Werkt alleen in Microsoft Windows-omgeving.

Scannerprogramma
Scannerprogramma

Stap 3

WinDirStat. Een open source analyser voor Microsoft Windows-besturingssystemen. Gebruikt tegelijkertijd drievoudige weergave: grafische blokkering, lijstpercentage en extensiestatistieken. Verschilt in goede functionaliteit, informatieve inhoud en gebruiksvriendelijkheid van de interface. Het bestand is ongeveer 650 Kb groot.

WinDirStat-programma
WinDirStat-programma

Stap 4

Baobab. Gratis open source analyser voor Linux-besturingssystemen. Scant het bestandssysteem of een specifieke map. Geeft de resultaten van de scan weer in de vorm van een cirkeldiagram of blokken (optioneel). Hiermee kunt u in realtime wijzigingen in de structuur van het bestandssysteem of een individuele map bekijken, geselecteerde mappen of bestanden verwijderen.

Aanbevolen: