Hoe De Spelcode Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Spelcode Te Vinden
Hoe De Spelcode Te Vinden

Video: Hoe De Spelcode Te Vinden

Video: Hoe De Spelcode Te Vinden
Video: Hoe u back-upcodes van Google authenticatie in twee stappen kunt vinden 2024, Mei
Anonim

In computergames is er, net als in het echte leven, de mogelijkheid om een beetje vals te spelen. Hiervoor leveren ontwikkelaars hun producten met verschillende codes, waarmee je vanuit het spelmenu vrijelijk levels en missies kunt halen.

Hoe de spelcode te vinden
Hoe de spelcode te vinden

Noodzakelijk

CheMax-software

instructies:

Stap 1

Om de codes te achterhalen die ooit door ontwikkelaars werden gebruikt tijdens het testen, is het helemaal niet nodig om alle exe-bestanden van het spelproduct te openen met behulp van HEX-editors. Je hoeft alleen maar naar een gespecialiseerde site voor cheats te gaan via de volgende link

Stap 2

Op de geladen pagina, beweeg de cursor over de menubalk, namelijk de "Cheat codes" sectie, en selecteer "In het Russisch" in de lijst die verschijnt. Voer op de volgende pagina de naam van het spel in het zoekvak in en klik vervolgens op de knop "Zoeken". Het wordt aanbevolen om de maximale volledige naam in te voeren die kan worden gekopieerd uit de snelkoppelingseigenschappen. Ga hiervoor naar je bureaublad en klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel. Selecteer in het contextmenu het item "Eigenschappen" en kopieer de naam met de sneltoetsen Ctrl + C of Ctrl + Insert.

Stap 3

Selecteer uit de zoekresultaten degene die het beste bij u past om de codetabel te openen. Als u naast de codetabel naar de onderkant van de pagina scrolt, vindt u een lijst met trainers met actieve links. Voor snelle toegang tot de benodigde codes, terwijl u ze niet hebt onthouden, is het raadzaam om de informatie van de geladen pagina te selecteren en te kopiëren en deze vervolgens in een nieuw tekstdocument te plakken.

Stap 4

Voortdurend naar de site verwijzen om de benodigde code te verkrijgen, is een erg lange taak, aangezien de lancering van een speciaal programma (CheMax) gaat vele malen sneller. Ga hiervoor naar het bovenste CheMax-menu en selecteer het item CheMax Rus. Klik op de downloadpagina van het programma op de link "Installer" of "RAR Archive" en geef de locatie op om het uitvoerbare bestand op te slaan.

Stap 5

Na het installeren van het programma wordt een snelkoppeling op het bureaublad geplaatst, waarvan de lancering zal leiden tot het openen van het programma. Druk tijdens het spel op "Pauze" en gebruik de combinatie alt="Afbeelding" + Tab om naar het geopende venster te gaan. Voer in de zoekbalk de naam van het spel in en druk op Enter.

Aanbevolen: